Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mâine , la ”Repriza de Sport”, puteți câștiga un premiu oferit de sponsorul echipei de baschet feminin ”FCC Baschet Arad”

Mâine , la ”Repriza de Sport”, puteți câștiga un premiu oferit de sponsorul echipei de baschet feminin ”FCC Baschet Arad”
Comentează 0

”Repriza de Sport” poate fi urmărită accesând pe facebook, ” LaStradaTV”. Emisiunea se află la a șasea ediție și la a  doua în care oricare dintre dumneavoastră poate să câștige un premiu.

Luni, 19 octombrie, începând cu ora 21, invitații emisiunii vor fi Marcel Urban , președinte al clubului ” FCCBaschet Arad” și Ecaterina Armanu, noua componentă a echipei arădene  de baschet feminin.
În cadrul emisiunii, la un moment  dat se va pune o întrebare , bineînțeles din domeniul baschetului, la care dumneavoastră va trebui să răspundeți în direct pe ” LaStradaTV”.

Prima persoană, care trimite un  răspuns corect ,va intra în posesia premiului ce constă într-un tricou albastru personalizat cu numele clubului oferit  de Florian Pop, reprezentatul sponsorului principal al echipei de baschet feminin, ”FCC   Enviroment România” precum și un fanion mare al clubului oferit de președintele Marcel Urban.

Vă așteptăm mâine, luni, de la ora 21 , pe ”LaStradaTv”, la emisiunea ” Repriza de Sport”.
Succes!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite