Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Maia Sandu a fost primită la Săvârșin de Majestatea Sa Margareta și Principele Radu (FOTO)

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a vizitat astăzi Castelul Regal de la Săvârșin. Aceasta a fost întâmpinată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Maia Sandu a fost primită la Săvârșin de Majestatea Sa Margareta și Principele Radu (FOTO)
Comentează 0

Maia Sandu a fost primită în Satul Regal, a luat dejunul la Castel, iar după prânz a vizitat vizitat Parcul Regal și Muzeul Regal al Automobilului alături de Majestatea Sa și Alteța Sa Regală.

„Astăzi, la Săvârşin, s-a consumat un moment unic în viaţa cotidiană - pentru că ne apropiem de ziua de 24 Ianuarie, aş putea spune că am reconstituit simbolic Mica Unire”, a declarat Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin, conform agerpres.ro. Edilul a spus că este prima vizită a unui șef de stat care a avut loc în comună după Revoluţia din 1989.

Potrivit edilului, localitatea Săvârşin este înfrăţită cu localitatea Regina Maria din raionul Soroca, Republica Moldova.

Mai trebuie spus că Maia Sandu a fost prezentă ieri și astăzi la Timișoara, unde s-a întâlnit cu comunitatea de peste Prut și i-a fost înmânat premiul „Timișoara pentru Valori Europene”.

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite