Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoselele cu risc rutier în Arad. Paradoxal, s-au produs mai multe accidente grave anul trecut

Deși anul trecut, în primul semestru, s-a instituit stare de urgență, astfel că timp de două luni s-a circulat foarte puțin pe șoselele județului, iată că s-au produs mai multe accidente grave decât în acest an, cu o proporție de 20% mai mult decât în primele șase luni ale acestui an. Într-adevăr, accidentele ușoare au fost mai numeroase în acest an, comparativ cu primul semestru al anului trecut. 

Șoselele cu risc rutier în Arad. Paradoxal, s-au produs mai multe accidente grave anul trecut
Comentează 0

Conform situațiilor statistice, în perioada 01.01.-30.06.2021, în județul Arad s-au produs 42 accidente grave, din care a rezultat decesul a 11 persoane, 37 fiind rănite grav. 

În perioada similară a anului trecut s-au produs 53 de accidente grave din care a rezultat decesul a 10 persoane, 50 fiind rănite grav.

De asemenea în aceeași perioadă a anului 2021, au avut loc 172 accidente ușoare din care au rezultat 208 persoane rănite ușor, iar în perioada similară a anului trecut au avut loc 131 de accidente ușoare, mai puțin cu 41 de accidente și mai puțin cu 36 de persoane rănite ușor.

Tronsonul de drum pe care s-au produs cele mai multe accidente grave în anul 2021 a fost D.N.7, limita cu județul Hunedoara-Lipova-Arad-Pecica-NădlacFrontiera de Stat cu Republica Ungaria ( 158,710 km, inclusiv centura NV Arad) respectiv s-au produs 7 accidente grave, soldate cu 2 persoane decedate și 5 rănite grav.

În municipiul Arad străzile cu riscul rutier cel mai ridicat sunt Calea Aurel Vlaicu și Bulevardul Nicolae Titulescu.


Scrie un comentariu

trimite