Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Locuri de muncă Bihor. Oferte noi în vânzări și afaceri agricole

Cele mai multe locuri de muncă în Bihor se adresează candidaților cu experiență în vânzări și retail, dar și celor care doresc să lucreze în logistică și transporturi, agricultură sau în domenii tehnice.

Locuri de muncă Bihor. Oferte noi în vânzări și afaceri agricole
Comentează 0

La începutul sezonului cald apar oferte în agricultură, în special agribusiness, promovarea și vânzarea de produse care se adresează fermierilor, în transporturi, logistică sau domenii tehnice. Nu lipsesc nici ofertele pentru manageri sau pentru ingineri. Consultă ofertele noi cu locuri de munca Arad, locuri de munca Bihor si alte împrejurimi ale Aradului, pe care le poți găsi pe platforma de recrutare www.ejobs.ro.

Packaging engineer – Componente Electronice

Una dintre cele mai mari companii din Oradea din domeniul componentelor electronice, subsidiară a unei companii americane recunoscute, oferă un post de packaging engineer care se va ocupa de siguranța, organizarea și dezvoltarea sistemelor de ambalare pentru produsele companiei.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare tehnice, experiență în conducerea echipelor de lucru, să aibă un bun spirit de echipă, să fie inventiv și deschis, să caute noi soluții pentru dezvoltarea sistemelor de ambalare.

Reprezentant vânzări – Agribusiness

Una dintre cele mai mari companii din România, din sectorul agribusiness, oferă un post de sales reprezentativ pentru județul Bihor, iar salariul propus este unul dintre cele mai bune din domeniu.

Candidatul ideal trebuie să aibă minimum doi ani experiență în vânzări, să cunoască piața de servicii și afaceri în domeniul agricol și să aibă foarte bune abilități de negociere.

Pe lângă salariu, compania oferă bonusuri de performanță, tichete de masă, traininguri de specialitate, mașină, telefon și laptop de serviciu, dar și oportunități de promovare.

Agent de vânzări – Județele Bihor, Cluj sau Bistrița

O companie locală care distribuie scule electrice folosite în construcții, renovare sau grădinărit, activă pe piețele din Republica Moldova și Bulgaria, se extinde în România și caută agenți de vânzări pentru zona Bihor, Cluj și Bistrița.

Candidatul ideal trebuie să cunoască limba rusă, o cerință obligatorie, și să aibă o experiență de minimum doi ani în vânzarea și promovarea de produse din domeniul tehnic.

 

Manager întreținere clădiri – Regiunea Bihor, Arad, Timiș, Sălaj

Una dintre cele mai cunoscute bănci comerciale din România caută un coleg care poate prelua funcția de manager întreținere clădiri, pentru a se ocupa de tot ceea ce ține organizarea, curățenia, întreținerea și consumul de utilități în sediile sale din zona de vest a țării.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii tehnice, de specialitate, să stăpânească limba engleză și programe de calculator specifice precum MS Excel, MS Project, PowerPoint.

Este foarte important ca viitorul angajat să cunoască regulile locale și procedurile autorităților de control al clădirilor; să cunoască furnizorii locali și să aibă bune cunoștințe privind sănătatea și securitatea muncii.

Angajatorul oferă un salariu atractiv, facilități bancare, 27 de zile de concediu în funcție de vechime, asigurare medicală privată și zile libere plătite pentru evenimente neașteptate.

Este una dintre cele mai noi oferte pentru locuri de muncă în Bihor, care se adresează deopotrivă candidaților din județele Arad, Timiș sau Sălaj.

Ofertele de locuri de muncă sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de locuri de munca Arad, Bihor, locuri de munca Alba Iulialocuri de munca Salaj sau de locuri de munca Deva si alte orase, poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi sau remote!


Scrie un comentariu

trimite