Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderii UE anunţă noi sancţiuni pentru Rusia (VIDEO)

Liderii instituțiilor Uniunii Europene condamnă în „cei mai fermi termeni” agresiunea militară fără precedent a Rusiei împotriva Ucrainei și solicită Moscovei să înceteze imediat ostilitățile, să își retragă armata din Ucraina și să respecte pe deplin integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei, scrie caleaeuropeana.ro.

Liderii UE anunţă noi sancţiuni pentru Rusia (VIDEO)
Comentează 0

„Prin acțiunile sale militare neprovocate și nejustificate, Rusia încalcă în mod flagrant dreptul internațional și subminează securitatea și stabilitatea europeană și globală.O astfel de utilizare a forței și a coerciției nu-și au locul în secolul XXI”, au transmis președinții Consiliului European și Comisiei Europene. 

Charles Michel a convocat de urgență o reuniune extraordinară a Consiliului European, la care va participa și președintele Klaus Iohannis. 

Liderii UE se vor reuni în cursul zilei de astăzi pentru a discuta despre criza din Ucraina, dar și despre un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Acest nou pachet de sancțiuni a fost anunțat din nou în această dimineață de Ursula von der Leyen într-o conferință de presă comună susținută de aceasta și de șeful diplomației UE, Josep Borrell.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.


Scrie un comentariu

trimite