Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalul Bogdan Boca a intrat în cursa pentru Camera Deputaților

Liberalul Bogdan Boca a intrat în cursa pentru Camera Deputaților
Comentează 0

În cursul zilei de astăzi, consilierul local municipal Bogdan Boca şi-a depus la sediul PNL cererea de candidatură pentru un loc de parlamentar.

,,În ultimii patru ani, în calitate de membru al Consiliului Local Municipal Arad am avut o singură preocupare, COMUNITATEA ARĂDEANĂ. În cei 11 ani de activitate politică în sânul Partidului Național Liberal, am coordonat timp de aproape opt ani Organizația de Tineret, atât în municipiul Arad, cât și filiala județeană. Prin urmare, am decis să mă înscriu în cursa internă a Partidului Național Liberal în vederea desemnării candidaților la viitoarele alegeri anticipate. Despre programul politic și problemele pe care le voi aborda voi reveni la momentul potrivit; tot ce vă spun acum e că voi avea aceeași preocupare, Cetățeanul și Comunitatea", a anunțat Bogdan Boca, unul dintre candidații PNL la alegerile parlamentare.

Bogdan Boca, tânăra speranță a liberalilor arădeni, beneficiază de susținerea colegilor din filiala locală dar şi a celor  de la nivel național.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite