Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lazăr Faur dă de pământ cu Mihai Fifor

Lazăr Faur dă de pământ cu Mihai Fifor
Comentează 0

„Cum se numește omul care vrea să pară altceva decât ceea ce este? Prefăcut. Fals. Ipocrit. Sau se numește Mihai Fifor.

Oltean get-beget, născut în Mehedinți, viețuit în Dolj, Fifor se prezintă arădean. Pesedist înrăit, schimbă foaia și candidează din partea struțocămilei PSLC. Roșu din cap până-n picioare, zice acum că-i albastru. Așadar, numai minciuni.

Dacă Fifor era cu adevărat arădean, nu bloca, patru ani, proiectele municipiului în consiliul local, unde PSD a votat, la indicația lui, împotrivă la orice. Dintr-un calcul politic meschin, Fifor nu a vrut ca arădenii să beneficieze de parcare subterană, piețe moderne, zone pietonale de agrement etc. Iar acum vine și spune că se gândește la arădeni. Serios? Când a fost ministru, dacă era arădean, trebuia să lupte pentru investiții în Arad, să urgenteze finalizarea pasajelor de pe centură, să aducă bani pentru cetate, să doteze spitalele și școlile din municipiu. Însă, din același calcul egoist, a blocat totul, trimițând banii arădenilor în județele conduse de PSD.

Fifor nici măcar nu înțelege calitatea de arădean. Contează și unde te-ai născut, unde ai trăit, dar cel mai mult contează să simți spiritul orașului, să-l înțelegi și să-i respecți valorile. Aradul s-a clădit multicultural și a rămas primitor pentru toți cei care au venit aici cu sufletul deschis. Ca să fii arădean nu-i nevoie să-i renegi pe oltenii tăi, care sunt oameni faini și de ispravă, nici să pretinzi că ești ceva ce nu vei fi niciodată. În Arad, te pot recomanda faptele tale bune și te compromit definitiv răutățile și meschinăriile marca Fifor.

Oare am uitat cum Mihai Fifor căra geanta lui Dragnea și apoi poșeta Veoricăi Dăncilă? Ați văzut un politician mai versatil (ca să nu zic altfel...) și mai profitor? Cum sărea dintr-o barcă scufundată în alta, cu grația unui broscoi bătrân... Iar acum acest politruc roșu, albăstrit peste noapte, vrea să sară în barca primăriei, pentru a se salva din nou. Altfel, îl așteaptă muzeul, acolo unde se potrivește cel mai bine”a declarat Lazăr Faur.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite