Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Laszlo Balint egalul lui Rednic în această seară: Petrolul Ploiești – UTA 1-1

Petrolul Ploiești, formație pregătită acum de Laszlo Balint a încheiat la egalitate partida desfășurată în această seară în compania UTA-ei. Deși elevii lui Mircea Rednic au fost mai prezenți în joc, nu au reușit să se impună în fața lupilor galbeni, care putem spune că au obținut un egal norocos.

Laszlo Balint egalul lui Rednic în această seară: Petrolul Ploiești – UTA 1-1
Comentează 0

UTA a intrat la pauză cu un handicap de un gol, gazdele reușind să înscrie după singurul șut pe care au reușit să-l expedieze pe cadrul porții.

Bătrâna Doamnă începe mai bine și are prima ocazie încă din minutul 5, când Marcelo Freitas șutează de la marginea careului, însă portarul Zima respinge în corner. Patru minute mai târziu este rândul lui Omondi să fie în fața golului, dar trage în acelali Zima din șase metri. Vine însă din păcate minutul 11, când Gicu Grozav înscrie în poarta lui Iacob cu un șut de la 22 de metri. Aflată în căutarea egalării, UTA începe să pună stăpânire pe teren, însă elevii lui Mircea Rednic nu reușesc să fie destul de periculoși.  

UTA egalează și pleacă acasă cu un punct

Lucrurile se schimbă în repriza secundă, care a fost mult mai animată, iar Bătrâna Doamnă a avut ocazii bune de a înscrie, a și reușit să o facă de două ori, însă primul gol i-a fost anulat în urma intervenției din Camera VAR. În minutul 47, Ezekiel se află în fața golului, lovește cu capul, dar Zima este la post. În minutul 55, Omondi șutează de la distanță și reușește un gol superb, însă arbitrii îi anulează reușita invocând un henț făcut în faza precedentă de Luckassen. Lupii galbeni au și ei o ocazie în minutul 70, dar Musi nu nimerește cadrul porții. Cinci minute mai târziu, Isfan își încearcă și el norocul din afara careului, dar degeaba. În minutul 82, UTA egalează după o fază frumoasă de atac. Căpușă centrează excelent în careu, iar Micovschi nu are de îndeplinit decât o simplă formalitate, iar în minutul 89, Tudorie se află în fața golului de 1-2, însă șutul său nu nimerește decât plasa laterală.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Laszlo Balint, respectiv Mircea Rednic.

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Huja, Țicu – Seto, Jyry (Dumitriu) – Musi (Răducan), Jair (Ișfan), Grozav (Garutti) – Irobiso (Berisha). Rezerve: Eșanu – Dumitriu, Garutti, Meijers, D. Radu, Diomande, Dav. Paraschiv, Ișfan, M. Bratu, Răducan, Berisha, Bucur.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Conte, Rodrigues – Omondi, C. Mihai (Tudorie), Freitas (Vulturar), Micovschi (R. Pop) – Ezekiel (J. Pedro), Luckassen. Rezerve: Kucher – Trif, R. Pop, Vulturar, Morar, Tudorie, J. Pedro, Lawrence, A. Lopez.

Partida a fost condusă la centru de Horia Mladinovici, ajutat la cele două tușe de Mihai Marica și Mircea Orbuleț, rezervă fiind  Valentin Niaidin, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie și Mihăiță Necula. În ceea ce-i privește observatori, aceștia au fost Eduard Dumitrescu (FRF) și Ștefan Popa (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite