Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LANSAREA CĂRȚII „ARADUL DE ALTĂDATĂ”, DE TEODOR STOICA

LANSAREA CĂRȚII „ARADUL DE ALTĂDATĂ”, DE TEODOR STOICA
Comentează 0

Editura Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad are plăcerea de a anunța lansarea cărții "Aradul de altădată" de Teodor Stoica. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 16:30, în Aula Ștefan Cicio Pop a Universității de Vest Vasile Goldiș (B-dul Revoluției, nr. 94-96).

Teodor Stoica, istoric cu o profundă pasiune pentru orașul său, își împărtășește cercetarea asupra orașului Arad în mult-așteptata carte intitulată „Aradul de altădată”. Cartea este rezultatul firesc al activității paginii de Facebook cu nume omonim, cunoscută de foarte mulți arădeni și numai, o adevărată comunitate, cu mai mult de 38.000 de urmăritori. Cartea nu este doar o altă monografie locală, ci o incursiune emoționantă în trecutul complex al acestui oraș.

Cu o serie de subiecte ce l-au captivat în mod special, autorul Teodor Stoica a început scrierea acestei cărți în vara anului 2020. Intenția autorului nu a fost doar de a oferi cititorilor o perspectivă diferită asupra trecutului orașului, ci și de a stimula o conștientizare profundă a istoriei și a potențialului extraordinar pe care Aradul îl deține. Cartea cuprinde șase capitole pline de informații bine documentate, iar la finalul fiecărui capitol este prezentată câte o galerie de imagini discutată în text.

Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit, unde veți avea ocazia să descoperiți o incursiune impresionantă în inima istoriei Aradului.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Aradul de altădată” cu suportul Centrului Cultural Județean Arad (director de proiect: Dr. Teodora C. Artimon).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite