Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La cadeţi lucrurile sunt puse în mişcare. ProVolei câştigă derby-ul Aradului

La cadeţi lucrurile sunt puse în mişcare. ProVolei câştigă derby-ul Aradului
Comentează 1

Dacă la seniori lucrurile nu stau aşa cum şi-ar dori cei de la UVVG ProVolei Arad, în CN de cadeţi vorbim despre altceva. În sala de sport a Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Arad s-a derulat meciul dintre UVVG ProVolei Arad si Westar Arad din cadrul etapei a IX-a. Meciul a fost dinamic, oferind un spectacol placut celor aproximativ 120 de spectatori prezenti în tribunele salii. Dacă în tur UVVG ProVolei Arad s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la Westar de această dată oaspetii au început curajos, agatându-se de orice minge în primul set – pierdut la 18, dar mai ales în setul 2 câstigat cu 25-23. aceasta si pe fondul unor emotii inexplicabile ale elevilor condusi de Marius Mascovits. Lucrurile au revenit la normal în setul 3 câstigat cu 25-5 si setul 4 câstigat cu 25-17, dupa ce UVVG ProVolei Arad a condus cu 24-9. Asadar 3-1 pentru UVVG ProVolei Arad si acestia obtin a treia victorie în actualul sezon.

UVVG ProVolei Arad a evoluat în urmatoarea formula: Ciubotariu Alex, Creta Patric, Dolga Iulian, Popovici Sergiu, Zâza Denis, Sîrboiu Sebastian, Mihalescu Daniel, Pavel Daniel si Lovas Lorand, antrenor Marius Mascovits. Echipa Westar condusa de Wecker Iosif a avut în componenta pe Vlacis Omar, Almas Alexandru, Pavel Alexandru, Semerian Bogdan, Brade Alexandru, Barz Razvan, Câmpan Alexandru, Gavrilete Samuel și Grecu Raul. În ultima etapă, peste doua saptamâni, UVVG ProVolei Arad se va deplasa la Rîmnicu Vîlcea.

Presedintele UVVG ProVolei Arad multumeste pe aceasta cale domnului Gheorghe Falca – primarul municipiului Arad, alesilor locali si conducerii UVVG Arad pentru sprijinul acordat dezvoltarii acestui sport.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite