Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

L-a pălmuit pe stradă, i-a furat banii, telefonul și cardul bancar. Vezi cine e autorul tâlhăriei

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a inculpatului  ŢOLE GHEORGHE DANIEL, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

L-a pălmuit pe stradă, i-a furat banii, telefonul și cardul bancar. Vezi cine e autorul tâlhăriei
Comentează 1

Procurorii spun că, în seara zilei de 30 septembrie 2016, agresorul s-a luat pe strada Voievod Moga (din Grădiște) de o persoană pentru a-i sustrage telefonul mobil marca Eboda Rainbow.

”Pentru păstrarea bunului şi deposedarea de un altul, respectiv portofelul, din care a luat suma de 120 lei şi un card bancar, a exercitat acte de violenţă prin lovirea cu palmele peste faţă”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

În aceeaşi seară, în spatele magazinului „Ziridava”, suspectul ar fi ameninţat din noua aceeași persoană,  pe care a determinat-o să-i dea şi cel de al doilea telefon mobil pe care îl deţinea, marca Allview P6 Pro.

”Ulterior, constrânsă fizic, persoana vătămată a fost obligată de către inculpat să-l însoţească pe strada Voievod Moga din Arad, unde i-a cerut să urce, contrar voinţei sale, în autoturismul marca VW Bora, de culoare verde, condus de martorul K. I. I. pentru a se deplasa cu acest autoturism până la un bancomat situat pe bulevardul Revoluţiei. Ajuns în posesia bunurilor victimei, inculpatul a folosit cardul bancar fără drept la bancomat şi a retras suma de 400 lei”, mai arată procurorii.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare la Tribunalul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite