Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Redd Daniel, interviu. Despre muzică, mainstage, exprimare artistică și festivalul AOA

Pe scena principală de la festivalul AOA a urcat și tânărul artist arădean Redd Daniel. Astfel că am profitat de această ocazie pentru a-l cunoaște mai bine și pentru a afla mai multe despre cine este omul din spatele numelui de scenă Redd Daniel. 

Redd Daniel, interviu. Despre muzică, mainstage, exprimare artistică și festivalul AOA
Comentează 0

Câteva cuvinte despre cine este Redd Daniel și cum a apărut pasiunea pentru muzica.

Redd Daniel este un om destul de simplu, care s-a pierdut în muzică pentru simplul fapt că acolo poate fi el însuși. Pasiunea a început undeva prin clasa a 3-a mulțumită profesoarei de muzică de pe atunci, aceasta observând că am ureche muzicală cu mult peste media normală. Ulterior, m-am lovit de programul în care m-am afundat cu totul și anume FL Studio, iar de atunci Redd Daniel a luat viață întru totul.

Cum ai primit vestea ca vei mixa la AOA?

Vestea a fost primită cu mult entuziasm în momentul în care organizatorul mi-a oferit această oportunitate. E ca și cum mi s-a manifestat dorința din momentul în care am pus prima dată mâna pe consolă.

Pe cine admiri din scena muzicii românești sau internaționale?

Din scena internațională ar fi Alan Walker, deoarece este omul care m-a inspirat să mă apuc de producția audio. Din scena muzicii de la noi, este Sickotoy aka Alex Cotoi pe numele lui real și Alex Super Beats care, de asemenea, a urcat pe scena de la festivalul Arad Open Air.

Ce i-ai sfătui pe cei care ar dori sa se apuce de muzica, dar mai au rețineri?

Răspunsul e unul simplu, nu mai gândiți atât, doar simțiți muzica 100%, pierdeți-vă în ea dacă puteți. Nu vă pierdeți speranța indiferent ce ar fi, chiar dacă la început nu o să fie nimeni să vă încurajeze.

Când ai știut ca vrei sa faci muzica și cum s-a conturat aceasta idee?

Totul a pornit de la faptul că eram pasionat de muzică și căutam să mă exprim, să îmi canalizez emoțiile în muzică, mi-am găsit un refugiu până ce a ajuns să fie parte din mine. Ceea ce se reflectă și până în ziua de azi, emoțiile și trăirile simt că pot să le exprim în orice piesă sau în orice remix pe care îl fac. Tot ceea ce fac trebuie să aibă o semnificație, ori personală ori să rezoneze cu ceva ce mi s-a întâmplat în trecut.


Scrie un comentariu

trimite