Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la un bloc pe strada Predeal. Un bărbat a suferit mai multe arsuri

Incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje din municipiul Arad, strada Predeal.  Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.  La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ. 
 

Incendiu la un bloc pe strada Predeal. Un bărbat a suferit mai multe arsuri
Comentează 0

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, la nivelul unei saltele, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, cu degajări mari de fum. 

În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. 

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii arădeni au acționat pentru protecția persoanelor din apartamentele învecinate și ventilarea casei scării. 

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale. 
Incendiul a fost localizați și lichidat promt, în limitele găsite, iar în aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite