Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ce stadiu se află cinci dintre şantierele importante din municipiu (FOTO)

În urma unei vizite pe care a făcut-o ieri la cinci dintre şantierele importante din municipiu, viceprimarul Lazăr Faur a prezentat stadiul în care se află fiecare. În plus, acesta a ţinut să precizeze că lucrările sunt în plină desfăşurare în ciuda caniculei.

În ce stadiu se află cinci dintre şantierele importante din municipiu (FOTO)
Comentează 1

„1. Podul peste Mureș este în grafic, sunt unele probleme de proiectare ce trebuie clarificate, dar constructorul este mobilizat și lucrează susținut pe șantier.

2. Lucrările din Piața Catedralei Vechi au intrat în faza de finisaje, pe prima porțiune începând astăzi așezarea plăcilor de andezit.

3. Clădirea Colegiului "Elena Ghiba Birta" are etajele 1 și 2 aproape finalizate, mai lipsesc ușile, care vor ajunge în cca. două săptămâni. Se lucrează la finisajele de la parter și subsol.

4. Pe strada Mărului se toarnă asfalt și se lucrează la spațiile verzi. Este un șantier unde mergem aproape zilnic, aici timpul nefavorabil și unele probleme de proiectare au determinat întârzieri ce trebuie recuperate.

5. Înlocuirea pavajului de pe Bulevardul Revoluției implică mai mulți deținători de infrastructură subterană - apă-canal, energie electrică, iluminat public, gaz, semaforizare, comunicații - corelarea tuturor intervențiilor fiind  deosebit de importantă pentru a nu avea întârzieri pe șantier”, a scris Lazăr Faur pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Lazăr Faur

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite