Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imaginea care a bulversat internetul: Care este cea mai tânără femeie din fotografie?

Imaginea care a bulversat internetul: Care este cea mai tânără femeie din fotografie?
Comentează 0

Toate cele patru femei din imagine ar putea avea vârsta cuprinsă între 20 și 55 de ani. Tu poți să-ți dai seama care e cea mai tânără?

Indiferent de vârsta pe care o au, femeile din zilele noastre se adaptează la modă, renunțând la tiparele din trecut, potrivit dailymail.co.uk. Dacă în trecut ne gândeam la o buniuță draguță, firavă și grizonată atunci când cineva menționa vârsta de 55 de ani, astăzi lucrurile stau altfel. Cremele speciale ce încorporează tehnologii avansate de întinerire a pielii, noile produse și accesorii de styling, cât și stiul de viață sănătos adoptat de din ce în ce mai multe personae au făcut ca vârsta de 55 de ani să devină noul 35.

Părul lung pentru femeile mature a devenit normă, iar actrițele trecute de 50 de ani, precum Julianne Moore, Demi Moore, Elle Macpherson și Cindy Crawford, reprezintă dovada că părul lung poate avea longevitate în exprimarea stilului.

Imaginea acestui test a fost creată pentru a demonstra că părul lung nu mai este un reper în a-ți da seama de vârsta pe care o are o femeie.

Acest lucru îl putem observa și în imaginile de mai jos, de unde se pare că toate femeile din poză au aceeași vârstă. Ei bine, lucrurile stau altfel, și te provocăm pe tine să îți dai seama care este vârsta fiecăreia. Crezi că poți?

(De la stânga) Rae Martin 54 de ani, May Simpkin (51 de ani), Heike Doutine (45 de ani) şi Michelle Thomas (48 de ani).

Cum ți s-a părut acest test? Spune-ne în comentarii cât de multe ai reușit să ghicești!

Sursa: Libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite