Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Idei de decorare cu baloane pentru nunți

Nunta marchează începutul unei noi vieți, nașterea unei noi familii. Și o astfel de sărbătoare ar trebui să fie amintită cu siguranță atât de către tinerii căsătoriți, cât și de toți oaspeții lor.
 

În cazul acesta un decor uimitor de nuntă își face treaba perfect!

Baloanele, ca element al decorului nunții, probabil, nu se vor demoda niciodată: tinerii designeri vin cu tot mai multe tendințe noi în decorarea baloanelor.

Idei de decorare cu baloane pentru nunți
Comentează 0

De ce sunt folosite baloanele ca decor de nuntă?

Designul baloanelor pentru o nuntă este o modalitate eficientă și ieftină (de exemplu, în comparație cu flori proaspete sau țesături) de a crea un decor minunat la cel mai important eveniment din viața ta. Cu toate acestea, nimeni nu te împiedică să combini flori naturale și baloane!

O selecție imensă de tipuri, dimensiuni și culori de baloane vă va permite să creați un decor de nuntă cu adevărat unic pe care nimeni nu îl va mai repeta!

Baloanele sunt un decor versatil: sunt minunate pentru absolut toate stilurile, de la nunți clasice la nunți industriale și minimaliste!

Cum decorezi nunta cu baloane?

Decorațiunile cu baloane de nuntă vă permit să transformați o cameră sau o zonă deschisă și să creați o atmosferă festivă pentru toți cei prezenți, precum și fundaluri foto spectaculoase.

Nunta Arch

Nicio nuntă nu este completă fără o arcadă din baloane! 

De obicei, aceste structuri sunt instalate în încăperi mari cu tavane înalte sau în aer liber. Arcul poate decora intrarea în sală sau poate fi instalat deasupra mesei tinerilor căsătoriți.

În ciuda dimensiunilor sale uriașe, arcul din baloane nu trebuie să arate voluminos: fă-l să arate aerisit și ușor și nu uita că ar trebui să se potrivească cu stilul nunții tale!

Vă puteți gândi la orice formă de arc doriți: o inimă, două lebede care se sărută, un cerc, un semicerc, un dreptunghi, un pătrat, un romb... Există o mulțime de idei de design pentru înfrumusețarea arcadelor. Puteți folosi doar baloane sau adăugați niște flori proaspete și verdeață!

Decor de perete cu baloane

Una dintre cele mai captivante aranjamente de baloane de perete pentru nunți este utilizarea coloanelor orizontale care sunt situate simetric în jurul perimetrului sălii. 

De asemenea, puteți folosi ghirlande cu baloane atașând la ele „perdele” de panglici colorate sau monocrome. În plus, este o idee grozavă să faci un perete de baloane din baloane de diferite dimensiuni și culori. În acest fel, poți crea inscripții amuzante sau emoționante sau chiar o imagine!

Buchete de nuntă

Nicio nuntă nu este completă fără buchete de flori... Dar o nuntă cu adevărat stilată nu ar fi o nuntă fără buchetele moderne de baloane! 

Aceste decorațiuni sunt destul de simple, dar superbe. Le poți instala chiar pe podea, sau decora mesele cu ele. De asemenea, puteți face buchete din baloane din latex și folie, puteți face elemente separate din baloane răsucite, puteți adăuga flori proaspete și panglici.

Buchetele de baloane LED strălucitoare arată incredibil de impresionant: când se întunecă, vor deveni elementul central al petrecerii!

Decorează-ți intrarea!

Decorul de intrare creează prima impresie, așa că asigură-te că este uimitor!

Cea mai populară opțiune pentru decorul intrării este un arc (dacă doriți, puteți chiar să creați un tunel de balon lung de 5-7 metri) sau coloane, instalate pe ambele părți ale intrării. O altă variantă interesantă este decorarea intrării de nuntă cu o ghirlandă cu arc (gândiți-vă să găsiți niște obiecte de care să o atașați).

Există, de asemenea, opțiuni mai simple, cum ar fi o compoziție frumoasă de balon (buchet sau fântână va fi de folos), cu un semn manual atrăgător cu un mesaj de bun venit alături.

Ceremonie în aer liber: Idei de nuntă cu baloane

Zona exterioară oferă și mai multe oportunități de a crea un decor frumos; trebuie doar să te gândești unde și cum să-ți montezi creațiile.

Decorați piscina cu baloane uriașe albe ca zăpada, înfrumusețați gardul cu ghirlande de baloane, împrăștiați câteva baloane de diferite dimensiuni la poalele copacilor, transformați foișorul într-un palat minuscul folosind baloane cu cozi strălucitoare de panglică și folosiți baloane sau coloane cu heliu pentru a marca calea către intrarea principală la nuntă!

Designerii talentați și experimentați au întotdeauna în minte câteva idei ingenioase de baloane pentru o recepție de nuntă. 

Casa cu baloane oferă cele mai bune baloane pentru orice ocazie la prețuri accesibile. 


Scrie un comentariu

trimite