Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glasspandoor - 4 și-a deschis azi porțile în centrul Aradului

Glasspandoor - 4 și-a deschis azi porțile în centrul Aradului
Comentează 0

Azi, 28 februarie, ora 11,00, s-a deschis în Arad magazinul nr. 4 Glasspandoor, poziționat în centrul orașului Arad, la Km 0, pe B-dul Revoluției, nr. 64, vis-a-vis de Palatul Copiilor. Regulamentul campaniei pentru ziua deschiderii este afișat pe site-ul nostru și clienții care doresc să îl consulte, pot să-l și găsească, fizic, în magazinul nostru. Reducerile, pentru campania de astăzi, se aplică doar astăzi, după care vom reveni la program normal, cu prețurile la fel de competitive și de corecte față de clienți, raportat la calitatea pe care o oferim prin produsele și serviciile noastre.

Programul, pentru magazinul acesta Glasspandoor, va fi de luni și până vineri, de la ora 10,00 la 19,00, iar sâmbăta de la ora 10,00 la 14,00. 

Produsele pe care noi le oferim sunt ușile din lemn stratificat și MDF, tâmplărie PVC cu sticlă termopan și tripan, din stoc, precum și la comandă orice lucrare, orice produs, gresie și faianță, import Dubai, Italia și India și parchet laminat al brandului austriac Egger.

Bineînțeles, pentru toate produsle pe care noi le comercializăm, oferim și serviciul de montaj cu angajații proprii.

Următorul magazin va fi in Cluj Napoca, ne-a relatat managerul magazinului.

Galerie foto (84)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite