Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Imaginea garajelor insalubre dintre blocuri a dispărut”

Început în 2018, proiectul de regenerare urbană continuă să-şi arate roadele. Europarlamentarul Gheorghe Falcă, fost primar al municipiului în perioada în care a demarat proiectul, susţine că Aradul a avut curajul de a începe primul proiect din România de regenerare urbană pe cvartale, iar rezultate se văd.

Gheorghe Falcă: „Imaginea garajelor insalubre dintre blocuri a dispărut”
Comentează 0

„Aradul se dezvoltă! Imaginea garajelor insalubre dintre blocuri a dispărut. Astăzi, în urma proiectului ambițios de regenerare urbană, arădenii au parcări moderne, iar spațiul a fost eficientizat.

Aradul a avut curajul de a începe primul proiect din România de regenerare urbană pe cvartale, iar rezultate se văd. 30 de milioane de euro investite pentru Arad și pentru arădeni!”, a scris pe Facebook Gheorghe Falcă.

De menționat că regenerarea urbană a spațiilor din zona blocurilor din cartierele Alfa, Faleza Mureș, Confecții, Micalaca, Vlaicu și centru, inclusiv zona protejată a municipiului Arad, au vizat şi vizează îmbunătățirea cadrului de viață în municipiul Arad prin redefinirea și modernizarea lucrărilor de urbanizare primară și secundară. În cadrul proiectului au fost cuprinse lucrări de amenajare a spațiilor verzi, a locurilor de joacă și recreere, de modernizare a căilor de acces și a iluminatului public, amenajarea de parcări, inclusiv construirea de parcări colective etajate. 

Sursa foto: Facebook Gheorghe Falcă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite