Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Galaxy S24 Ultra reintroduce un design dreptunghiular pentru difuzoare

Galaxy S24 Ultra reintroduce un design dreptunghiular pentru difuzoare
Comentează 0

Seria Galaxy S23 de la Samsung a fost foarte bine vândută în acest an peste tot în lume. În acest fel nu este de mirare că următoarea serie emblematică Samsung, care va fi lansată la începutul anului viitor, este extrem de așteptată. Deja apar tot mai multe informații despre Galaxy S23, Galaxy S24+, dar în special despre Samsung Galaxy S24 Ultra.

Galaxy S24 Ultra de anul viitor va arăta diferit față de recentele modele Ultra ale Samsung. Acest lucru se datorează în primul rând trecerii de la un ecran cu margini laterale curbate la unul plat. Noul telefon este, de asemenea, puțin mai lat, mai scurt și mai subțire decât actualul Samsung Galaxy S23 Ultra. Se pare că modelul Galaxy S24 Ultra va avea și o grilă inferioară a difuzorului reproiectată.

Potrivit cunoscutului tipster Ice Universe, citat de AndroidHeadlines, grila de jos a difuzoarelor lui Galaxy S24 Ultra va fi o bandă dreptunghiulară lungă, cu colțurile rotunjite. Dispozitivul va avea mai multe găuri în formă de pastilă aflate aproape una de alta în partea de jos a telefonului, pentru ieșirea sunetului.

Nu este prima dată când Samsung folosește un astfel de design pentru grila difuzoarelor de pe flagship-urile sale. Seria Galaxy S9 - Galaxy S9 și Galaxy S9+ - lansată 2018 are acest design. Acestea au fost primele modele de telefoane Samsung Galaxy cu difuzoare stereo, difuzoare reglate de subsidiara Samsung Electronics, AKG.

Cu toate acestea, Samsung a revenit la designul anterior cu Galaxy Note 9 în a doua jumătate a anului 2018. Toate flagship-urile ulterioare Samsung Galaxy au prezentat o grilă a difuzoarelor de tip orificiu, cu aproximativ cinci sau șase orificii în formă de pastilă, în funcție de model. Acest lucru a sugerat că gigantul coreean nu a fost mulțumit de sistemul tip bandă dreptunghiulară pentru grila difuzoarelor aflate pe telefoanele emblematice.

Designul de difuzor tip gaură parcă arată mai premium decât o bandă dreptunghiulară. Cu toate acestea, se pare că Samsung se întoarce la aproximativ același design aflat pe serei Galaxy 9 la modelele din seria Galaxy S24 de anul viitor. Deși acest lucru nu ar trebui să afecteze calitatea sunetului, este posibil ca unora să nu le placă această reproiectare. Totuși, nu ar trebui să fie ceva ieșit din comun pentru nimeni. La urma urmei, ne obișnuim cu aceste lucruri după câteva zile.

Acestea fiind spuse, randările scurse ale telefonului Galaxy S24 Ultra au arătat găuri circulare mici pentru grila difuzorului, mai degrabă decât o bandă lungă. Galaxy S24 și Galaxy S24+ au fost, de asemenea, prezentate cu un design similar. Așa că va trebui să așteptăm mai multe imagini pentru a confirma dacă această schimbare se întâmplă și dacă întradevăr este pentru întreaga serie.

Utilizarea acestui tip de design, cu orificii pentru difuzoare poate face ca dispozitivul să arate mai elegant. În același timp, telefonul poate avea o mai bună rezistență la praf și apă, chiar dacă modelele anterioare din seriile Galaxy S vin toate cu certificare IP68. Cel mai probabil Samsung a constatat că acest tip de design va duce la o calitate mai bună a sunetului, un lucru foarte apreciat de utilizatori.

Se pare că Samsung plănuiește să lanseze seria Galaxy S24 mai devreme decât a lansat seria Galaxy S23 în acest an. Acest lucru se poate întâmpla în a treia sau a patra săptămână din ianuarie 2024. Aceasta înseamnă că mai avem aproximativ trei luni până la lansare. În acest fel, probabil această informație va fi confirmată și din alte surse în perioada următoare.

Foto: via androidheadlines.com


Scrie un comentariu

trimite