Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Arădenii nu se înghesuie să cumpere brazi de Crăciun

O „pădure” de brazi îi așteaptă pe doritori în Piața Mihai Viteazul, unul mai falnic decât celălalt. Brazii de Crăciun nu sunt prea băgați în seamă de arădeni care par să fi optat mai degrabă pentru cei artificiali, după cum este, mai nou, și bradul din fața Primăriei. 

(FOTO) Arădenii nu se înghesuie să cumpere brazi de Crăciun
Comentează 1

Am poposit în Piața Mihai Viteazul care este un adevărat „furnicar” acum în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, însă am găsit că în parcarea unde sunt depozitați brazii nu se înghesuie prea multă lume. 

Sunt și cu 190 și cu 270 de lei cam la înălțimea de 2m. Sunt mai frumoși decât anul trecut brazii, dar încă nu a venit prea multă lume, dar o să vină mai încolo. Doamna i-a ales pe fiecare, sunt foarte frumoși. Noi suntem aici de la 1 decembrie, dar nu prea vine lumea”, ne-a spus un comerciant. 

Prețurile la brazi naturali nu au crescut foarte mult, probabil pentru că nu își permit să ceară prea mult, în vreme ce varianta unui brad artificial poate fi mai ispititoare și mai rentabilă. În orice caz, brazii pe care i-am descoperit în piață sunt foarte frumoși, bogați, falnici și ar „da viață” oricărei locuințe. 

Brazi naturali se găsesc la prețuri pentru toate buzunarele, începând de la 60, 70 de lei până și la 600 de lei la cei foarte înalți, de 3m. 

În piață se găsesc mulți comercianți cu brazi de Crăciun, mai ales pentru că Piața Mare, (n.r. - Piața Catedralei) a fost demolată, iar în anii trecuți în perioada aceasta a Crăciunului era plin de brazi care  așteptau să fie găzduiți în casele arădenilor. 

Probabil cei care țin să aibă brad natural vor aștepta până în ultima clipă pentru a cumpăra un brad de Crăciun pentru a rezista cât mai mult, până după toate sărbătorile de iarnă. 

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite