Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fostul utist Horațiu Moldovan este de astăzi jucătorul lui Atletico Madrid

Fostul utist Horațiu Moldovan, portarul echipei naționale, este de astăzi jucătorul unui club de tradiție din Spania, Atfetico Madrid.

Clubul spaniol l-a prezentat pe portarul român de 26 de ani, cumpărat pentru 800.000 de euro, după ce acesta a trecut cu brio vizita medicală, scrie adevarul.ro.

Fostul utist Horațiu Moldovan este de astăzi jucătorul lui Atletico Madrid
Comentează 1

„Tricolorul” a semnat un contract pe 3 ani și jumătate, până în iunie 2027. 

„Un nou gardian al galaxiei Atleti. Horațiu Moldovan, întărire pentru poarta lui Atletico! Internaționalul român a semnat cu clubul nostru pentru restul sezonului și încă trei stagiuni”, au anunțat spaniolii pe platforma X.

Clubul madrilen i-au făcut românului și o prezentare pe larg, pe site-ul oficial al grupării. „Bine ai venit, Horațiu Moldovan! Portarul de 26 de ani semnează pentru restul sezonului și încă trei ani. Horațiu Molodvan (20 ianuarie 1998, Cluj Napoca, România) este noul jucător al lui Atletico Madrid după ce clubul a ajuns la un acord cu Rapid pentru transferul portarului la clubul nostru. La 26 de ani, portarul a bifat 22 de meciuri oficial în acest sezon pentru clubul român, ținând poarta închisă în 10 ocazii. Format la juniorii de la CFR Cluj, Moldovan a crescut în timp, bifând minute la FC Hermannstadt și Energeticianul. Ulterior, internaționalul român a jucat la Ripensia, Sepsi și UTA, adunând astfel experiență în prima ligă din România. În 2021 a făcut marele salt la Rapid, unul dintre cele mai puternice cluburi. În total, a bifat 82 de meciuri în ultimele trei sezoane. Iar prestațiile incredibile au făcut ca Moldovan să debuteze în 2022 la naționala de seniori, pentru care a strâns 8 meciuri. Moldovan va fi al treilea român care va apărea culorile clubului nostru. Înaintea lui au fost Daniel Prodan, care a jucat două sezoane (1996-1997 și 1997-1998) și a bifat 44 de meciuri, și Cosmin Contra, care a jucat 41 de meciuri între 2002 și 2005”scrie site-ul oficial al clubului.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Horațiu Moldovan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite