Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Flip-flop-uri pentru femei - Cum să le stilizezi în 2023 pentru a arăta la modă și elegant?

În acest sezon pare că vechile modele de flip-flop s-au reinventat. Gata cu clasicele modele de șlapi din cauciuc pe care să le încalți când mergi la plajă sau la piscină! Poți trece la versiunea chic a acestor papuci dama eleganti, o versiune net îmbunătățită care poate fi purtată atât la ținutele de vacanță, la mare, cât și la ținutele de oraș. Iată modelele care atrag atenția în acest sezon și cu ce le poți asorta pentru ținute în tendințe.

Flip-flop-uri pentru femei - Cum să le stilizezi în 2023 pentru a arăta la modă și elegant?
Comentează 0

Șlapii cu platformă sunt aici în 2023!

Modelul anilor 2000 de flip-flop cu platformă revin în atenție. Este vorba despre un model inedit al papucilor clasici flip-flop, iar alegerea acestora denotă dorința purtătoarei de a fi diferită, de a purta ceva cu totul inedit. Revenirea este una timidă, însă sezonul este abia la început. 

Poți alege acești papuci dama eleganti pentru asortarea ținutelor tale, însă ai în vederea identificarea modelului care se potrivește cel mai bine stilului tău personal – poți alege dintre modelele de flip-flop cu platformă într-o singură culoare, modele multicolore, modele realizate din materiale diferite. 

Șlapii cu toc devin șic 

În afară de conceptul inedit de șlapi cu platformă, există și cel de șlapi cu toc. Must have în sezonul 2023 sunt modelele de flip-flop cu tocuri kitten – acele tocuri mici, elegante, însă suficient de confortabile pentru a-ți completa ținutele de zi cu zi. 

Potriviți și unui stil urban, acești șlapi amintesc de aspectul familiar și relaxat al modelelor clasice, însă oferă un aer sofisticat ținutelor tale de vară. Pot fi purtați inclusiv cu blugi sau cu pantaloni subțiri de vară, cu topuri elegante și asortați cu accesorii care îți personalizează ținutele într-un mod neașteptat. 

Cum să porți papucii flip-flop în această vară?

Sunt cool, trebuie să recunoaștem, iar aceste modele inedite de șlapi pe care îi poți alege pentru a fi la modă în acest sezon au puterea de a-ți marca ținutele într-un mod impecabil. Nu sunt clasicii și simplii șlapi de plajă, ci vorbim deja despre pantofi care reprezintă stilul urban – trendy, sofisticat, dar relaxat. 

Asortează o pereche de flip-flop cu platformă la o ținută formată din blugi și o cămașă albă sau la o pereche de pantaloni largi și o bluză pentru o ținută lejeră de zi sau de seară sau cu o pereche de pantaloni scurți, un top colorat și accesorii boho atunci când te pregătești pentru un festival de muzică sau pentru un eveniment în aer liber. 

Pentru ținute perfecte de vacanță, asortează acest model de pantofi cu rochiile vaporoase, cu jumpsuit-urile sau cu fustele maxi și adaugă acele accesorii care vor completa un aspect de vară relaxat: cerceii statement sau brățările împletite pot fi o idee bună. 



Alegeri asemănătoare poți face și pentru modelele de flip-flop cu toc, cu precizarea că acestea oferă și mai multă eleganță și rafinament ținutelor tale. Poți încălța acești papuci inclusiv atunci când mergi la birou, în combinație cu o pereche de pantaloni într-o culoare neutră și po cămașă sau bluză în culori deschise sau la o ținută casual chic pentru care poți purta alături de acestea o pereche de blugi skinny și o bluză sau un top elegant. 

Nu uita că este important să găsești echilibrul perfect atunci când vine vorba de asortarea ținutelor, însă flip-flop-urile ajung să ofere diversitate și rafinament ținutelor prin designul impecabil pe care îl au modelele actuale. 


Scrie un comentariu

trimite