Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop. Toți sunt de acord. Acesta este cel mai inteligent semn al Zodiacului

Horoscop. Capricornii au multe calități care îi avantajează, ei se deosebesc prin inteligența sa practică și tenace. 

Horoscop. Toți sunt de acord. Acesta este cel mai inteligent semn al Zodiacului
Comentează 1

Capricornul este unul dintre cele mai inteligente semne adin horoscop, încrezător și perseverent.

Capricornul se caracterizează printr-o gândire logică foarte precisă și calculată, el știe cum să acționeze cu doi pași înainte ca să obțină ceea ce își dorește. Cu toate acestea, imaginația Capricornului nu este bine dezvoltată, deoarece el este obișnuit să vadă lucrurile în negru sau alb.

Capricornul este foarte modest. Nu își afișează public niciodată succesele. A câștiga încrederea unui Capricorn nu este o sarcină ușoară, deoarece el simte oamenii și identifică cu ușurință o minciună, potrivit Fasingur.info.

Horoscop: Personalitatea Capricornului

Caracterul rece al Capricornului îl poți observa chiar de la prima întâlnire, dar aceasta este doar o mască care ascunde un suflet extrem de sensibil, și un adevărat vulcan de pasiuni. Puțini reușesc să se încălzească lângă inima lui arzătoare. Capricornul de obicei tăcut și gânditor pare a fi atât de inaccesibil. Chiar dacă nu o exteriorizează, lumea sa interioară este extraordinar de bogată.

Horoscop: Dragoste

Capricornul este o personalitate foarte închisă, nu își va exterioriza sentimentele și emoțiile. Chiar nici cu pedeapsa cu moartea nu va recunoaște ce are pe suflet, de ce este îngrijorat și deranjat. În ceea ce privește dragostea, pentru el este un sentiment atât de dureros, și dacă se întâmplă acest lucru, atunci el vă va evita și va fi foarte timid.

Și toate pentru că Capricornul este într-adevăr extrem de vulnerabil, extrem de blând și e un vulcan de pasiuni. Se te îndrăgostești de un Capricorn descoperi o lume în contrast – o personalitate luminoasă, extraordinară și imprevizibilă.

Horoscop: Bărbatul Capricorn are astfel de calități

- exigență față de sine și ceilalți;
- disciplina strictă;


- onestitate, corectitudine;
- simț al umorului limitat;
- realism, gândire logică;
- pragmatism;
- autoritare;
- avariție.

Horoscop: O femeie Capricorn se impune prin

- subtilitate și rafinament;
- senzualitate bine controlată;
- respingerea hotărâtă a compromisului;
- atitudine serioasă față de carieră;
- dorința de a controla totul.

Capricornii sunt foarte răbdători, deci sunt niște ascultători minunați și pot petrece mult timp ascultând poveștile oamenilor. Prin urmare, ei cunosc multe despre viețile, istoria, tradițiile, obiceiurile, antipatiile și opiniile oamenilor. Acest lucru le sporește cunoștințele. Acest lucru le permite să fie unul dintre cei mai deștepți reprezentanți ai semnelor zodiacale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite