Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fără parcare cu plată pentru maşinile Societăţii Naţionale de Cruce Roşie; ce alte instituţii sunt scutite de la plata parcării în municipiu

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal care urmează să aibă loc marţi vizează modificarea regulamentului de administrare a parcărilor cu plată din municipiu. Astfel, dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, maşinile Societăţii Naţionale de Cruce Roşie vor fi scutite de plata parcării.

Fără parcare cu plată pentru maşinile Societăţii Naţionale de Cruce Roşie; ce alte instituţii sunt scutite de la plata parcării în municipiu
Comentează 0

„Art. I. Hotărârea nr. 510/2019 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind aprobarea documentației de atribuire a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a zonelor de parcare cu plată din Municipiul Arad, a parcărilor de reşedinţă şi ridicări vehicule către SC RECONS SA Arad, cu modificările și completările ulterioare, se completează astfel:

  1. Art. 8. (1) din Anexa 1.2.1. Regulamentul serviciului de administrare a parcărilor cu plată amenajate pe domeniul public și privat al municipiului Arad va avea următorul cuprins: «Prevederile prezentului Regulament nu se aplică vehiculelor deținute de unităţile de salvare, Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmerie, Ministerul Justiţiei, Serviciul Român de Informaţii, Direcţia Generală Anticorupție, Serviciul de Protecţie şi Pază, Ministerul Apărării Naţionale, Direcţia Generală Poliţia Locală, aflate în misiune şi cele care desfăşoară activităţi pentru servicii publice în caz de intervenţie. Autoturismelor societăților care desfăşoară activităţi de interes public, nu li se aplică prevederile prezentului regulament cu condiţia să fie inscripţionate cu menţiunea”Intervenţie” și dotate cu semnale speciale de avertizare luminoase (energie electrică, gaz, apă-canal, telecomunicaţii, termoficare, salubritate, întretinere spatii verzi etc.).»”, se arată în proiectul de hotărâre.

De menţionat că celelalte instituţii beneficiau deja de gratuitate, potrivit vechiului regulament.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite