Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expulzat din Anglia pentru furt, un individ din Sălaj s-a stabilit la Arad; a făcut scandal la Podgoria şi s-a apucat din nou de... furat (FOTO)

Ce noroc pe capul nostru! Un individ expulzat din Anglia pentru furt a ales să se stabilească la Arad. După cum era de aşteptat, aici s-a apucat din nou de... vechea lui meserie. În plus, ca bonus, a făcut şi scandal într-o alimentară din zona Podgoria.

Expulzat din Anglia pentru furt, un individ din Sălaj s-a stabilit la Arad; a făcut scandal la Podgoria şi s-a apucat din nou de... furat (FOTO)
Comentează 0

„Un echipaj din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, aflat în zona Podgoria – b-dul Iuliu Maniu pentru constatarea prezenței unor autovehicule parcate neregulamentar, a fost solicitat de urgență de către o angajată a unui magazin alimentar din imediata apropiere să intervină pentru oprirea unei persoane care cauzează probleme.

În fapt, femeia cerea ajutorul polițiștilor locali sesizând că un bărbat a sustras din unitatea alimentară produse, iar la interpelarea angajaților a devenit agresiv verbal, amenințându-i, totodată, pe cei din jur”, povestesc reprezentanţii Poliţiei Locale.

La ieșirea din magazin, individul a fost prins, dar nu s-a potolit, că doar ceilalţi erau de vină că nu-l lasă să fure, nu el că a furat. A continuat să-i înjure pe toţi cei de faţă, dar şi pe poliţiştii locali, astfel încât a fost imobilizat, iar prejudiciul a fost recuperat în cele din urmă.

„Conform atribuțiilor conferite de lege polițiștilor locali, i-a fost întocmit un proces verbal de constatare și sancționare pentru proferarea de injurii și provocarea la scandal, conform prevederilor Legii 61/1991– pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, i s-a aplicat o amendă de 300 lei + 200 lei pentru faptele săvârșite.

Conform afirmațiilor proprii, individul cu domiciliul în județul Sălaj fusese plecat în Anglia de unde a fost expulzat pentru furt și neputând să se întoarcă a rămas să locuiască la un verișor în Arad, câștigându-și existența muncind la negru în domeniul construcțiilor.

Persoana depistată a fost predată unui echipaj al Jandarmeriei Române, pentru continuarea cercetărilor privind infracțiunea de furt. De asemenea, situația sa va fi semnalată de DGPL Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad”, mai susţin poliţiştii locali.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite