Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziția ”Salonul de vară” 2023

                           Expoziția ”Salonul de vară” 2023
Comentează 0

    Distinsul public arădean, iubitor al artelor plastice, este invitat să participe miercuri, 26 iulie 2023, la orele 18:00, la vernisajul expoziției ”Salonul de vară”2023, organizat de Asociația ”Ion Andreescu” Arad,  în cadrul unui parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, la Sala Clio a Muzeului de Artă din Arad.

      Expoziția ”Salonul de vară” 2023, subliniază diversele puncte de vedere ale celor 28 de artiști expozanți iar lucrările ce vor fi vernisate aduc laolaltă o tematică generoasă, de la peisaj la portret, de la natură statică la pictură abstractă, citadine dar și compoziții. Fiecare artist și-a pus amprenta pe lucrarea realizată cu limbajul plastic propriu, adecvat personalității sale. Vor fi expuse aproximativ 70 de lucrări, create în tehnici diferite: ulei și acrilic pe pânză și pe carton, acuarelă, studii de atelier în cărbune, sculptură și fotografie, toate având menirea de a oferi publicului o experiență captivantă și interactivă.

      Expoziția ”Salonul de vară”, va fi deschisă publicului în perioada 26 iulie - 6 august, anul curent, la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad, strada Horia, nr. 10,  zilnic  (excepție zilele de luni) în intervalul orar 09.00-17.00.

      Vă așteptăm cu mult drag!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite