Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eurovision 2022 a fost câștigat azi-noapte de către un arădean cu melodia Țarul Putin

Eurovision 2022 a fost câștigat azi-noapte de către un arădean cu melodia Țarul Putin
Comentează 0

P(r)oza zilei: Eurovision 2022 a fost câștigat azi-noapte de către un arădean cu melodia Țarul Putin

Concetățeanul nostru cantautor, Lucian Ardeuan, reprezentantul României la concursul european Eurovision (... de la Chanson) a fost desemnat azi-noapte, atât de către juriul din Torino, cât și de votanții din cele 40 de țări participante, drept unicul câștigător al celei de-a 66 ediții a renumitului concurs de muzică ușoară.

Trebuie să recunoaștem că la victoria lui, altfel binemeritată, a contribuit și contextul politic actual, biata Ucraină agresată barbar de către Rusia lui Vladimir Putin stârnind valuri de empatie în întreaga lume și, implicit, a înclinat și aici balanța în favoarea fermecătorului nostru arădean, ce a avut inspirația divină de a trata acest subiect!

Și, cum o veste bună nu vine niciodată singură, conform cutumei Eurovisionului, țara câștigătoare (și implicit orașul ce și-a adjudecat trofeul!), va trebui să organizeze următoarea ediție a concursului.

Iar bonomul Lucian Ardeoan, contactat de către noi telefonic imediat după aflarea minunatei vești, ne-a declarat în exclusivitate pentru site www.arq.roEurovision (... de la Chanson) 2023 se va desfășura cu siguranță la Arad, mai exact în Cartierul Latin al municipiului, adică pe Strada Mărului.

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

P.S. Videoul care urmează nu e din concurs, ci are aici doar un rol ilustrativ !

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite