Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Etapa a III-a vine cu trei puncte pierdute: Hermannstadt – UTA 2-1

Etapa cu numărul 3 din Superliga vine cu o nouă înfrângere pentru Bătrâna Doamnă. Egalul din deplasare cu Oţelul, partida pierdută acasă cu CFR Cluj sunt urmate de un alt meci în care elevii lui Mircea Rednic nu reuşesc să obţină ceea ce şi-au propus. Asta, în condiţiile în care arădenii au mers la Sibiu cu gândul de a-şi trece în cont toate cele trei puncte, având în vedere că Hermannstadt este considerată o echipă de aceeaşi categorie. Nu a fost însă din păcate aşa, UTA nedovedind încă că este o echipă omogenă. În plus, nu putem să nu observăm că plecarea lui Postolachi a lăsat un mare gol în compartimentul ofensiv, problemă cu care însă Bătrâna Doamnă s-a mai confruntat de-a lungul prezenţei în Liga I.

Etapa a III-a vine cu trei puncte pierdute: Hermannstadt – UTA 2-1
Comentează 0

O primă repriză care a fost în primele minute echilibrată a început de prin minutul 13 să fie controlată de gazde, care au avut ocazii peste ocazii, dar cei care aveau să înscrie au fost elevii lui Mircea Rednic.

Prima ocazie a celor de la Hermannstadt vine în minutul 13, când Paraschiv îl deschide pe Gabi Iancu, care trage spre poarta lui Iacob. În minutul 22 Butean șutează bine cu stângul, însă mingea trece la mică distanţă de poarta UTA-ei. O nouă ocazie a gazdelor vine în acelaşi minut. În urma unei lovituri de colţ, balonul ajunge la Iancu, dar fotbalistul lansat de Gică Hagi nu nimereşte nici de data acesta poarta, balonul trecând pe lângă vinclu. Peste şase minute, echipa lui Măldărăşanu are o nouă ocazie, Paraschiv deviind spre poartă o centrare venită de la Neguţ. Iacob este din nou la post şi respinge, dovedind încă o dată că Rednic nu a greşit atunci când a decis să-l titularizeze şi să-i încredinţeze din nou banderola de căpitan.
În minutul 31 este rândul UTA-ei să fie periculoasă. Dumitrașcu centrează din stânga, iar Cătălin Carp preia, trage cu stângul şi... deschide scorul.

Până la pauză, Hermannstadt va mai avea trei ocazii, în minutele 33, 34 şi 42, prin Gabi Iancu, Paraschiv şi Dragoş Iancu, dar nu reuşesc să înscrie, astfel încât UTA intră la cabine cu un avantaj de 1-0.

Centralul Barbu reşeşte să dea un penalty, gazdele egalează apoi preiau conducerea

Repriza secundă începe cum nu se poate mai prost pentru Bătrâna Doamnă. Centralul Marian Barbu, care din motive care ne scapă are un dinte împotriva UTA-ei, profită de o fază discutabilă petrecută în careul lui Iacob, unde Benga îl atinge cu mâna pe Gaman, şi dictează lovitură de la 11 metri, după ce consultă VAR-ul. Era minutul 49. Două minute mai târziu, Paraschiv execută şi egalează, Iacob nemaireuşind să intervină salvator, cum a făcut-o de atâtea ori până acum.

În minutul 58, apărarea UTA-ei cedează, iar sibienii preiau conducerea. Totul porneşte de la o lovitură de coţ executată bine de Gabi Iancu. Balonul ajuge la Paraschiv care prelungeşte la Mino Sota care înscrie cu capul de lângă un Roganovic care părea cu gândul în altă parte.

Încetul cu încetul UTA preia iniţiativa, dar domină steril până în prelungiri, când are posibilitatea să egaleze. În minutul 90+1, Marku execută o lovitură liberă de la 30 de metri, dar mingea trece peste poarta lui Letica, apoi în minutul 90+7, Cooper este la un pas de egalare, dar şutul său este blocat în careu de Stoica.

Echipele trimise pe teren

Dar să vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Marius Măldărăşanu, respectiv Mircea Rednic.

Hermannstadt: Letica- Butean, Găman, Stoica – Neguţ (Balaure), Biceanu (Alhassan), Sota, D. Iancu (Jipa), Oroian – Gabi Iancu (Fonseca), Paraschiv (Bejan). Rezerve: Muţiu – Medina, Antoche, Bejan, Alhassan, Balaure, Jipa, Bărbuţ, Fonseca.

UTA: Iacob – Roganovic (Mustacă), Benga (Markov), Carp (Freitas), Abeid – Marku, Dumitraşcu – Stahl, Fabry (Leidsman), Rareş Pop (Mihai)– Cooper. Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Markov, Freitas, Mihai, Mustacă, Leidsman.

Partida a fost condusă la centru de controversatul Marian Barbu, ajutat la cele două tuşe de  Mihai Marica şi Stelian Slabu, arbitru de rezervă fiind Cristian Moldoveanu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Horaţiu Feşnic şi Doru Lucaciu.

În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Teodora Albon (FRF) şi Claudiu Boaru (LPF).

Sursa foto; Facebook UTA Arad

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite