Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii arădeni invitați la Concursul de Geografie Geomondis, ce se desfășoară în două etape: regională și națională

 Elevii arădeni invitați la Concursul de Geografie Geomondis, ce se desfășoară în două etape: regională și națională
Comentează 0

Tirsin Miruna Ivana, studentă la Facultatea de Geografie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind Coordonatorul departamentului de fundraising al Asociației Studenților Geografi din Timișoara GEOTIM, invită toți elevii arădeni la Concursul de Geografie Geomondis, ce se desfășoară în două etape: regională și națională.

            Acest concurs le oferă oportunitatea de a-și demonstra cunoștințele, iar mai presus de atât își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și rezolvare a problemelor care vor fi esențiale în viitor.

            Înscrierile se vor încheia pe data de 15 martie, iar concursul cuprinde 3 probe: scrisă, orală și practică. Toate acestea sunt destinate elevilor din clasele IX-XII, care se pot înscrie cu ajutorul cadrului didactic responsabil prin intermediul unui formular care va fi trimis prin email la adresa : timisoara@egea.eu . De asemenea, nu se vor percepe niciun fel de taxe pentru participare sau alte contribuții financiare din partea elevilor.

            “Partea mea preferată în studierea geografiei este explorarea diversității culturale și a mediului înconjurător. Mesajul meu, pentru geografii în devenire, este să se bucure de această pregătire, deoarece geografia este o disciplină fascinantă, iar aceste concursuri sunt o modalitate excelentă pentru a-și demonstra pasiunea și de a descoperi aptitudini noi. Implicarea într-o asociație studențească a contribuit la dezvoltarea  mea personală și profesională, așa că îi sfătuiesc să profite de aceste ocazii”, spune Tirsin Miruna Ivana.

         

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite