Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

E GROASĂ RĂU. Înfrângere acasă cu lanterna roşie şi 13 meciuri fără victorie: UTA – FC Mioveni 1-2 (FOTO)

UTA se împiedică acasă de ultima clasată şi ajunge la 13 partide fără victorie, spre disperarea suporterilor care au mers la stadion să-şi susţină echipa, ultimul meci câştigat „datând” de la începutul lunii septembrie.

Aflată pe ultima poziţie a Superligii, echipa din Mioveni, care dă semne de viaţă după aducerea lui Dică la conducerea tehnică, se apropie la cinci puncte de UTA, care rămâne pe penultimul loc, cu 20 de puncte din 23 de partide disputate.

E GROASĂ RĂU. Înfrângere acasă cu lanterna roşie şi 13 meciuri fără victorie: UTA – FC Mioveni 1-2 (FOTO)
Comentează 2

Deşi în primele minute arădenii au părut mai incisivi, având prima ocazie, încă din minutul 4, prin Rareş Pop, care trage bine de la marginea careului, dar Greab reţine abia la a doua încercare, cei care aveau să deschidă scorul au fost oaspeţii. În minutul 9, Amine Benchaib șutează tot de la marginea careului mare, dar la cealaltă poartă, și înscrie. UTA porneşte astfel în căutarea egalării şi încearcă să se apropie periculos de poarta adversă. Bătrâna Doamnă are o ocazie bună, în minutul 14, prin Chindriş, care loveşte cu capul un balon venit din corner, dar nu nimereşte cadrul porţii, apoi o alta în minutul 37, prin Batha, care reia din şase metri pe lângă poartă, dar oaspeţii marchează din nou, din păcate. În minutul 43, Sno trece în viteză de Hoxhallari care pare ca îl atinge, iar arbitrul atâta aşteaptă şi arată foarte uşor punctul cu var. Cel care execută este Amine Benchaib, autorul primului gol, transformă, iar UTA intră la cabine cu un handicap de două goluri.

UTA înscrie prin Miloşevici, dar nu este suficient

Dacă în prima repriză UTA a fost mai prezentă în joc, deşi a încasat două goluri, în repriza secundă oaspeţii au reuşit să-şi impună punctul de vedere, să fragmenteze jocul şi să-i împiedice pe elevii lui Laszlo Balint să-şi pună în aplicare planul tactic. A fost chiar şi o încăierare, s-a chemat şi targa pe teren, astfel încât oaspeţii au putut să facă ceea ce şi-au propus, adică să tragă de timp. Astfel, până în minutul 65, când Postolachi şutează din interiorul careuşui, nu s-a întâmplat nimic notabil. În minutul 81 însă, Stefan Milosevic, introdus în locul lui Claudiu Keşeru, primeşte o pasă cu capul de la Postolachi, trage cu sete şi  înscrie din 11 metri. În minutul următor însă, Mioveniul este la un pas să înscrie pentru a treia oară, prin Diallo, care primeşte o pasă de la Carnat.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm loturile celor două echipe.

UTA: Iacob – Vukcevic (Benzar), Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha, Cascini (Barbosa) – Rareş Pop, Ubbink, Postolachi – Keşeru (Milosevic). Pe bancă: Balauru – Erico, Dobrescu, Stahl, Paul Anton, Barbosa, Milosevic, Benzar, Marrone. Antrenor: Laszlo Balint.

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea – Panait (Lepistu), Lixandru – Antal (Diallo), Benchaib (Mboumbouni), Carnat (Rădescu) – Bogdan Rusu (Buziuc). Pe bancă: Croitoru – I. Balaur, Buziuc, Rădescu, Toma, Coșereanu, Mboumbouni, Lepistu, Diallo.

Antrenor: Nicolae Dică.

Partida a fost condusă la centru de Andrei Moroiță, ajutat la cele două tuşe de Daniel Mitruți şi Alexandru Vodă, arbitru de rezervă fiind Andrei Antonie, în timp ce în Camera VAR s-au aflat George Găman și Ferencz Tunyogi.

În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Ioan Onicaș (FRF) şi Ștefan Popa (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

 

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite