Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragostea pentru sport n-are limite

Dragostea pentru sport n-are limite
Comentează 0

Nici ca spectator și admirator al sportului,  nici ca practicant , nici ca analist, nici ca organizator de competiții sportive, pur și simplu nu există limite când e vorba despre sport.
Mai ales când e vorba despre  fotbal.

Una dintre persoanele care se încadrează în aceste standarde este Adrian Brădean, fiu de arbitru, o persoană despre care au auzit ,probabil, doar prietenii din jurul lui sau cei de pe Facebook.

Din întâmplare sau , mai bine zis, tot datorită sportului, am ajuns să ne cunoaștem. Câștigător la mai multe ediții ale emisiunii ”Repriza de Sport” de pe ” LaStradaTv”, Adi Brădean a îndrăznit să mă invite pe terenul de minifotbal din Vladimirescu pentru a mă încadra în atmosfera grupului ” Amicii” inființat de el și de un prietena al său, Pety. Prima picătură a  fost mai grea, iar satisfacția  mare a venit, ieri, 8 august , când acest grup a împlinit 8 ani de la înființare.

Pandemia asta nenorocită a provocat o sete nesăbuită pentru cei care practică sportul la nivel de amatorism, iar ieri, acest lucru a ieșit în evidență.  Adi Brădean a reușit să adune aproximativ 30 de ” jucători”  și alte zeci de admiratori, la Baza Sportivă a familiei Negrea din Vladimirescu și a organizat un turneu aniversar cu ocazia sărbătoririi a celor 8 ani de existență a grupului.

Patru echipe alcătuite fiecare din 5 jucători plus un portar  au jucat într-un sistem fiecare cu fiecare , iar în final, primele două echipe clasate s-au întâlnit în finala mare , iar locurile trei si patru în finala mică. 

Nu contează cine a câștigat, a contat că s-a jucat și ....nu s-a jucat oricum , ci sub privirile critice ale unui grup din Galeria echipei UTA, venită cu fumigene și confetti ” eliberate” după discursul de prezentare al lui Adrian Brădean.

Au fost și contestații ( dar e imposibil fără, mai ales când doar o singură persoană a fost și organizator și arbitru și gazdă) , au fost și faze comico -tragice , când fotograful, maestrul Ostafi, a fost lovit accidental de o minge , în cap , acesta pierzându-și echilibrul.

 A fost , bineînțeles, și repriza a treia  și tort  personalizat, au fost de toate.

Felicitări organizatorului, gazdelor de la Bază, Galeriei UTA și ....participanților !

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite