Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două staţii de carburant închise şi trei cu activitatea suspendată în urma controalelor făcute în ultimele zile

Reprezentanţii Prefecturii anunţă că, în perioada 13.09-19.09.2023, au fost efectuate 166 acțiuni de control asupra unor operatori economici și cinci acțiuni de control asupra unor mijloace de transport, de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Arad nr. 533/30.08.2023 privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat.

Două staţii de carburant închise şi trei cu activitatea suspendată în urma controalelor făcute în ultimele zile
Comentează 0

„Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 157 de deficiente/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 79 de măsuri pentru remedierea acestora. Inspecția teritorială Timiș din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) a aplicat măsura închiderii activității pentru doi operatori economici din Chișineu Criș și Vărșand (comuna Pilu), precum și măsura suspendării activității pentru trei operatori din Bârzava, Hălmagiu și Vârfurile.  

Au fost aplicate în total 101 de sancțiuni contravenționale, din care 77 de avertismente și 24 de amenzi, în valoare totală de 225.100 lei.  De asemenea, a mai fost constatată o infracțiune, de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad, pentru care a fost deschis un dosar penal”, susţin reprezentanţii Prefecturii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: economedia.ro  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite