Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosarul mitei la PSD Arad, trimis înapoi la DNA

Magistrații Tribunalului Arad au constatat la termenul de astăzi neregularități privind rechizitoriul în cazul dosarului „Mită la PSD Arad”, astfel că speța se întoarce pe masa procurorilor. 

Dosarul mitei la PSD Arad, trimis înapoi la DNA
Comentează 0

Constată neregularitatea rechizitoriului nr. 35/P/2019 emis la data de 06.04.2020 de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Timişoara privind descrierea faptelor pentru care inculpaţii au fost trimişi în judecată şi, din oficiu faţă de inculpaţii Horgea Cristian, Munteanu Bogdan Andrei şi Dima Cristian. În baza art. 346 alin. 3 Cod procedură penală respinge cererile referitoare la nelegalitatea administrării probelor, excluderea probelor şi cele privind restituirea cauzei la parchet în vederea refacerii şi completării urmăririi penale”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Arad. 

În termen de 5 zile, procurorul va trebui să remedieze neregularităţile actului de sesizare şi să comunice judecătorului de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată, ori solicită restituirea cauzei.

În dosar, foștii parlamentari Dorel Căprar și Florin Tripa sunt acuzați de fapte de corupție de DNA- Serviciul Teritorial Timișoara. 


Scrie un comentariu

trimite