Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi jucători noi în tricoul Bătrânei Doamne

Patrick Pășcălău și Salvatore Marrone sunt noii jucători ai UTA-ei, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului. Cei doi vin de la Dumbrăviţa, respectiv FC Voluntari.

Doi jucători noi în tricoul Bătrânei Doamne
Comentează 1

Pășcălău este născut pe 10 decembrie 2005 și a fost component al generației U17 care în anul 2021 a obținut medalia de argint în Liga Elitelor. În finala de la București, atacantul arădean a marcat singurul gol al echipei sale în înfrângere cu 1-4 în fața celor de la Viitorul Constanța. În vârstă de 17 ani, Pășcălău este atacant, iar în sezonul precedent a evoluat pentru Crișul Chișineu Criș. La UTA se întoarce de la divizionara secundă Dumbrăvița pentru care a evoluat în acest sezon. 

Salvatore Marrone este născut pe data de 5 mai 2001, la Pforzheim, în Germania. Jucătorul cu dublă cetățenie, româno-italiană, poate evolua atâ ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga, dar și în partea dreaptă a liniei de mijloc. În acest sezon a jucat patru meciuri pentru FC Voluntari în Superligă, iar în carieră a mai trecut pe la Academica Clinceni, Dunărea Călărași, Csikszereda Miercurea Ciuc și FCSB în România, dar și la juniorii celor de la Nürnberg și Sandhaussen în Germania. A fost selecționat și în tricoul echipei naționale a României U21, pentru care nu a apucat să debuteze însă. 

Sursa foto: uta-arad.ro


Scrie un comentariu

trimite