Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Despre abandon şi încercările vieţii la "Îngeri fără aripi"

Despre abandon şi încercările vieţii la
Comentează 0

Despre abandon şi încercările vieţii, despre performanţă şi depăşirea propriilor limitele, proiecte şi caritate, studenţi care ajută copii şi vârstnici, dar şi despre experienţe muzicale de neuitat, precum şi despre apreciere şi recunoştinţă! Toate, le veţi regăsi într-o nouă ediţie a emisiunii "Îngeri fără aripi". Daniela Faur, director de marketing la o cunoscută clinică din Arad şi în acelaşi timp realizator al unei emisiuni cu profil medical la Tv Arad este, duminică, prima invitată în platou.

Arnold Marchis, preşedintele Ligii Studenţilor din cadrul UVVG şi Denisa Jurca, cea care conduce departamentul de filantropie al universităţii, vorbesc despre felul în care studenţii se implică în acţiuni caritabile.

Cântă la chitară şi flaut. La doar 15 ani, are în spate o experienţă demnă de invidiat. Anastasia Maria Solomie, participă la spectacole şi concerte de o bună perioadă de timp. I-a uimit şi pe juraţii X Factor.

Bolnav din copilărie, la doar 5 ani, tatăl său a vrut să îl abandoneze într-o pădure. A luptat cu distrofia musculară şi chiar dacă este imobilizat, de o viaţă, în scaunul cu rotile, este un luptător. Conduce filiala arădeană a Asociaţiei distroficilor muscular şi are la activ o serie de proiecte. Cel mai recent, de anul trecut, este înfiinţarea unui loc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi. Mihai Fighir vine în platou alături de soţia sa, Rodica.

O veti cunoaşte pe Ariana Pero, o elevă de 16 ani, nevăzătoare, care este pasionată de căţărări şi literatură. Face parte din lotul național de escaladă sportivă şi a scris o carte autobiografică.

Nu uitaţi, duminică, de la ora 17,00, la Tv Arad ! O nouă ediţie a emisiunii "Îngeri fără aripi" ! Coprezentatoare, alături de Florin Mariş,  este Miss  Top Model of the World România, Ioana Hotăran ! Producătorul emisiunii este Izabela Vekas.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite