Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputații români și moldoveni, ședință comună la Chișinău. Maia Sandu: „Contăm pe sprijinul şi ajutorul României în aderarea la UE”

Sedință comună, sâmbătă, la Palatul Republicii din Chișinău, a parlamentarilor moldoveni și români. Din partea Republicii Moldova participă  toți deputați, dar și președintele Maia Sandu, în timp ce România va fi reprezentată de o delegație de 62 de aleși, în frunte cu liderii celor 2 camere, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu.

Deputații români și moldoveni, ședință comună la Chișinău. Maia Sandu: „Contăm pe sprijinul şi ajutorul României în aderarea la UE”
Comentează 0

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, sâmbătă, în deschiderea ședinței, că recomandarea Comisiei Europene ca ţara sa să obţină statutul de candidată la aderarea la UE reprezintă un rezultat mult aşteptat şi a subliniat că în acest drum contează pe sprijinul şi ajutorul României.

"Este un rezultat mult aşteptat de cetăţenii Republicii Moldova şi care ne dă energia şi motivarea să muncim mai mult şi mai bine pentru a transforma societatea şi economia Republicii Moldova pentru atingerea standardelor Uniunii Europene. Contăm în acest drum pe sprijinul şi ajutorul României. România a fost mereu alături de noi", a spus Maia Sandu, în discursul de deschidere a şedinţei comune a celor 2 Parlamente.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite