Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Decizie DE ULTIMĂ ORĂ a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19. Ce li se pregătește românilor

Decizie fără precedent a autorităților! Polițiști în civil vor patrula pe stradă pentru a verifica dacă românii poartă mască și respectă restricțiile, relatează Realitatea PLUS. 

Decizie DE ULTIMĂ ORĂ a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19. Ce li se pregătește românilor
Comentează 0

Sunt foarte mulți români care ignoră, în continuare, măsurile sanitare impuse de Guvern în ceea ce privește prevenirea și limitarea bolilor, tocmai de aceea a fost luată această decizie, spun surse Realitatea PLUS. 

Știm că în diverse zone din Ronia a fost impusă obligativitate purtării măștii de protecție, dar din păcate foarte mulți români nu respectă aceste măsuri.

Conform acestei decizii, foarte mulți politiști în civil, deci fără a purta uniforma, vor parula pe străzi pentru a identifica persoanelor și firmelor, respectiv societățile comerciale, care nu respectă regulile sanitare de purtare a măștii și distanțare socială.

Potrivit g4media.ro, Guvernul a decis, de asemenea, înființarea unei linii telefonice TelVerde (0800.800.165) la care cetățenii pot reclama nerespectarea măsurilor sanitare. Aici vor putea fi trimise de către cetățeni materiale foto/video necesare pentru aplicarea de amenzi ori deschiderea de cercetări ale poliției.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite