Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dan Stoicănescu a câștigat concursul pentru conducerea IPJ Arad

Comisarul-șef Dan Stoicănescu, fostul comandant al IPJ Timiș, a dat ieri concurs pentru postul de inspector-șef al Inspectoratului Județean de Poliție Arad și a câștigat dreptul de a ocupa postul în mod permanent. El a obținut nota 8,03 iar Călin Grui, contracandidatul său, nu s-a prezentat la interviu. 

Dan Stoicănescu a câștigat concursul pentru conducerea IPJ Arad
Comentează 0

Comisarul-șef Stoicănescu era delegat, ca interimar, la conducerea IPJ Arad de la începutul lunii iulie, după pensionarea comisarului șef Ioan Tamaș, iar apoi împuternicirea a fost prelungită cu încă trei luni.

În momentul delegării, Dan Stoicănescu era adjunctul pe linie de investigații criminale a IPJ Timiș, iar în trecut a fost împuternicit și la conducerea IPJ Timiș, în perioada în care chestorul de poliție Alin Petecel a fost mutat la IPJ Dolj, iar apoi la conducerea IPJ Arad. Alin Petecel a revenit pe funcția de inspector-șef al IPJ Timiș.

Împuternicirea comisarului-șef Dan Stoicanescu la conducerea IPJ Arad, unde a venit în vară alături de comisarul-șef Florin Turnagiu, tot de la IPJ Timiș, ca adjunct.

Urmează să se organizeze concurs pentru funcțiile de adjuncți ai inspectorului-șef. 

 


Scrie un comentariu

trimite