Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie. Anunțul meteorologilor

Meteorologul Dinu Mărășoiu a transmis, duminică, la Realitatea PLUS, cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie.

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie. Anunțul meteorologilor
Comentează 0

„Pentru această noapte, avem în vedere, în zona Carpaților Merdionali, la înălțimi de peste 1700 m și intensificări susținute ale vântului, viteze mari, rafale de peste 90, poate chiar 100 de km/oră. Acolo, la aceste înălțimi mari, dar când apar ninsorile, ele vor fi viscolite. În restul zonei montane, ninsori mai liniștite sau chiar precipitații sub formă de lapoviță și ploaie la altitudini mai mici.

Legat de vânt, așteptăm și mâine intensificări în zonele de munte, de data aceasta mai mult către Carpații Orientali și mai putin cei Meridionali, dar și în regiunile sudice, sud-estice, spre Dobrogea mai ales.

Precipitațiile vor fi sub forma de ploaie. Tot la munte, la înălțimi mai mari, vor apărea și ninsori. Ceea ce ne stă în atenție pentru ziua de mâine este începerea procesului de răcire, care de altfel va continua și pe parcursul zilei de 30 noiembrie.

Mâine, răcirea se va simți mai ales în zona regiunilor intracarpatice, în rest, vor fi scăderi mici față de astăzi, 1-2 grade. Pentru București, temperaturile rămân mult mai ridicate decât ar fi ormal la sfârșit de noiembrie.

Tendința pentru zilele următoare, pe 30 noiembrie, răcirea continuă. O să apară înnorari persistente, în regiunile intracarpatice, unde o să fie precipitații temporar sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare.

Pentru munte, ninsorile pot fi chiar viscolite. Vântul rămâne cu viteze destul de mari pentru zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie”, a precizat meteorologul, la Realitatea PLUS.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite