Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum se decorează masa corect pentru un eveniment în 2023

Un eveniment reprezintă un moment important în care locația trebuie să fie exemplară, fiind șansa acestuia de a-și arăta potențialul. Pe lângă sală în sine, decorațiuni, mâncare, băutură, masa trebuie să fie exemplară deoarece este unul dintre lucrurile de care toți invitații își vor aminti și vor ține.

Cum se decorează masa corect pentru un eveniment în 2023
Comentează 0

Mai jos îți vom prezenta cum se decorează corect o masă pentru eveniment, ce elemente nu ar trebui să lipsească și care sunt tendințele în culori și aranjamente florale în 2023.

Cum decorezi corect masa pentru nuntă- Nunta este unul dintre cele mai speciale momente în viața unui om, iar tocmai din acest motiv totul trebuie să fie perfect la cap la coadă. Ca și locație, trebuie să te asiguri că lucrurile ce țin de tine vor fi realizate corespunzător. Spre exemplu, decorarea mesei. Ei bine, acest lucru se discută prima oară cu mirii deoarece ei trebuie să își exprime gusturile și dorințele pentru a putea realiza totul pe placul acestora.

Pe RoseHome vei găsi o categorie denumită „Decorațiuni masă” iar acolo vei găsi și decorațiuni masă nuntă.

În cele mai multe locații, mesele sunt rotunde iar pe aceasta se regăsesc un buchet de flori colorat alături de vesela albă ce trebuie să dețină toate piesele necesare pentru mai multe tipuri de mâncare. De asemenea, fața de masa trebuie să se potrivească și cu restul detaliilor, mai exact cu tematica aleasă. Opțional, se poate adăuga o lumânare sau o decorațiune pentru masa interesantă ce să ofere un plus de finețe. La Rosehome vei găsi cu siguranță accesorii masă evenimente.

Ce elemente sunt necesare pe masă la un eveniment- Pe lângă decorațiunile pe care le-am enumerat mai sus, de pe masa unui eveniment nu trebuie să lipsească niciodată toate farfuriile necesare mai multor feluri de mâncare, suficiente tacâmuri și destule tipuri de pahare.

Prima farfurie de pe masă este farfuria charger, aceasta având de obicei un diametru de 33 cm, fiind mereu prima de pe masa, având rol de protejare și de susținere a restul farfuriilor pe care se aduce mâncarea. Acestea reprezintă farfuriile suport evenimente și trebuie să fie mereu prezente pe toată durata evenimentului.

Apoi vor veni farfuriile de aperitiv, fel principal și desert dacă este cazul. Ca și tacâmuri trebuie să existe pentru fiecare fel de mâncare: lingură, supă, furculiță și cuțit de bază, furculiță desert, cuțit unt, lingură desert etc.

Ca și pahare, pe masă trebuie să se regăsească paharul de apă, două pahare de vin sau șampanie.

Ce culori și flori sunt la modă pentru 2023- Culoarea anului pentru nunți în 2023 este Viva Magenta. Această culoare a fost aleasă deoarece a fost o perioadă neconvențională, la fel ca și culoarea. Această nuanță este vibrantă, având o viziune îndrăzneață și ușor de remarcat.

Astfel, și decorațiunile florale trebuie să fie îndrăznețe. Tonurile florilor ar trebui să fie în aceleași culori, trandafirii reprezentând una dintre cele mai bune alegeri. Se pot folosi atât flori naturale cât și artificiale, în funcție de preferințe.


Scrie un comentariu

trimite