Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum îți poți alege corect spațiile de depozitare pentru dormitor

Dormitorul este văzut drept locul în care te odihnești și te încarci cu energie pozitivă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te ocupi corespunzător și de spațiile de depozitare, mai ales dacă ai un spațiu mic la dispoziție și trebuie optimizat. De aceea, în articolul de astăzi, îți explicăm care este cel mai bun mod de a obține corect spațiile de depozitare.

Cum îți poți alege corect spațiile de depozitare pentru dormitor
Comentează 0

Alege dulapurile corect și vei avea mai mult loc pentru a-ți pune toate lucrurile

Alegerea dulapurilor este esențială atunci când vorbim despre spațiile de depozitare din întreaga casă, nu doar din dormitor, dar pentru că în acest articol discutăm doar despre dormitoare, te vom învăța cum să îți alegi corect dulapuri pentru aceste spații. Nu este deloc greu și cu siguranță vei găsi piesele potrivite.

Poți utiliza dulapuri pe care să le aliniezi pe lângă perete și pe care să le folosești inclusiv pe post de masă de machiaj atunci când ai nevoie. De asemenea, există și varianta de a cumpăra dulapuri înalte, de la tavan la podea în care să depozitezi toate hainele. Alte dulapuri la fel de des utilizate în dormitoare sunt cele incluse în comodele TV, pentru cei care au un televizor în dormitor.

Indiferent de modul în care arată dulapurile și de dimensiunea lor, va trebui să ții cont de ceea ce vrei să obții cu ele. Dacă ai de depozitat haine care se șifonează, atunci vei avea nevoie de dulapuri care să permită agățarea umerașelor. Dacă trebuie să pui doar lucruri pe care le împăturești înainte, atunci cea mai bună soluție este să alegi dulapuri cu sertare. 

Alege noptierele potrivite și vei avea mai mult spațiu pentru depozitare

Un alt aspect la fel de important este să alegi corect noptierele. Vei găsi mai multe tipuri de noptiere în magazinele online iar primul și cel mai important lucru pe care va trebui să îl faci este să determini ce urmează să pui în ele. Dacă vrei să depozitezi cărți, atunci sunt potrivite noptierele cu etajere și cu spațiu pentru veioză. 

În cazul în care urmează să depozitezi haine sau alte articole mici, poți opta pentru noptierele care au sertare și în care lucrurile tale stau în ordine. În noptiere poți pune spre exemplu articole precum lenjeria intimă, fiecare tip în sertarul său, pentru a o menține în ordine și pentru a evita să o pierzi atunci când ai cea mai mare nevoie de ea.

Sursa de imagine: Beyond Time / Shutterstock.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite