Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu document fals, la controlul de la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat un bărbat din Sri Lanka ce a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind o carte de identitate ce avea însemnele autorităților din Franța, care s-a dovedit a fi falsă.

Cu document fals, la controlul de la frontieră
Comentează 0

Astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Franța, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate franceză.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat de către pasager la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, s-a constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățean din Sri Lanka, în vârstă de 36 de ani.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de  fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Scrie un comentariu

trimite