Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crucea Roșie Română filiala Arad și Ariston Thermo România au dotat 10 școlii 7 case de copii centre persoane dizabilitati cu boilere performante

Crucea Rosie filiala Arad cu sprijinul SNCRR Bucuresti si  Ariston Thermo România au continuat în 2021, pentru al patrulea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins, importanta igiena personala in perioda de pandemie pe care o traversam. Beneficiarii din scoli si centre o sa aiba acces la apă caldă prin echiparea  cu boilere performante de 30,50,100L donate de către Ariston Thermo România.  Boilere au fost distribuite in judet de voluntarii filialei si cu sprijinul conducerii scolilor.

Crucea Roșie Română filiala Arad și Ariston Thermo România au dotat  10 școlii 7 case de copii centre persoane dizabilitati cu boilere performante
Comentează 0

Caravana Ariston Comfort Challenge din Arad a început în luna octombrie și vor fi donate boilere electrice către instituții importante care nu beneficiază de echipamente de încălzire a apei, așa cum sunt: școli, grădinițe, cămine de bătrâni și copii. Este deja al patriulea transport de boilere donate pentru judetul Arad, am solicitat acetse boilere orin colaborare cu ISJ< DGASPC Arad pentru a stabili unde este necesar sa le donam. Donatia aplecat spre scolile din Buteni, Fiscut,Moneasa,Santana,Hontisor, Groseni, centru Petris, Frumuseni, Pecica.

“Pandemia ne-a pus în fața unei lecții pe care trebuie să o învățăm pentru bunăstarea societății. Este de datoria noastră, a tuturor, să asigurăm confort și condiții de igienă corecte. Această campanie inițiată de către Crucea Roșie Română și Ariston Thermo Romania vizează îmbunătățirea condițiilor de trai a mii de oameni ce nu au acces la apă caldă și mă bucur că demersul nostru comun continuă și anul acesta. Mulțumim Ariston Thermo Romania pentru susținerea comunităților dezavantajate cu echipamente performante de încălzire a apei", a declarat Ioan Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română.

„Pentru al patrulea an consecutiv, campania Ariston Comfort Challenge materializează ideea principală a misiunii companiei noastre: confortul contează. Accesul la apa caldă rămâne o problemă majoră în mediul rural și mă bucur că am putut duce mai departe misiunea noastră alături de partenerul nostru tradițional Crucea Roșie. Ariston Thermo România contribuie astfel la acoperirea unei nevoi reale a comunității: accesul oamenilor la apă caldă, implicit la un confort minim și la standarde de igienă corecte.” a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Multumim ARISTON pentru donatie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite