Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul din Arad, un om cu obiceiuri bizare. Criminolog Dan Antonescu: „Nu are conștiința vinovăției”

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și i-a abandonat trupul în spatele unei foste benzinării dintr-o localitate din Bihor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a recunoscut fapta. Crima a scos la iveală și alte antecedente grave ale bărbatului în ceea ce privește comportamentul violent.

Criminalul din Arad, un om cu obiceiuri bizare. Criminolog Dan Antonescu: „Nu are conștiința vinovăției”
Comentează 0

În spatele unui CV impresionant, care prezintă un intelectual sensibil, un om care iubea arta și care lucrase ca profesor universitar, faptele arată un om extrem de agresiv, care și-a bătut și terorizat fostele iubite, iar în final a ajuns să ucidă.

Se știa de doi ani că Bone Ferenc este un agresor feroce, cu tare și cu obiceiuri bizare. Toate au fost dezvăluite în fața instanței care l-a judecat pentru că și-a băgat în spital fosta iubită, după ce a bătut-o și a lăsat-o plină într-o baltă de sânge, în plină stradă. A primit o pedeapsă de un an și trei luni, însă a executat-o în libertate, aproape de victima pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele până a lăsat-o inconștientă și liber să își aleagă o nouă victimă. Violența lui nu a trecut neobservată de judecători, dar aceștia au considerat că este suficient să meargă la consiliere psihologică.

 

Citește mai mult AICI.


Scrie un comentariu

trimite