Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul de la Făget care a îngrozit vestul țării a fost prins; când a fost încătușat, acesta delira

Criminalul de la Făget care a îngrozit tot vestul țării a fost prins azi noapte de polițiștii de frontieră de la Bighici. Potrivit pressalert.ro, se afla la câteva sute de metri de locuința sa. Când a fost încătușat, Ionel Boldea delira.

Criminalul de la Făget care a îngrozit vestul țării a fost prins; când a fost încătușat, acesta delira
Comentează 0

D opritupă ce a oprit mașina cu care se deplasa, oamenii legii l-au imobilizat, fără a opune rezistență, scrie pressalert.ro. „Am niște bani în buzunarul din spate. Eu vreau să vă fac munca cât mai ușoară. Dacă știți ce se întâmplă în lumea asta”, le-a spus Boldea polițiștilor. Când a fost întrebat de ce a comis asasisatul, a susținut că „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Mă duceam acasă să fac un duș. Am stat până acum într-un pom. Mașina este a lui Ionuț, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit fraudulos. Icoana de argint  m-a scos afară din casă la 6 dimineața și m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om”.

Mai multe detalii și video pe https://www.pressalert.ro/2019/07/ucigasul-de-la-faget-fost-capturat-la-cateva-sute-de-metri-de-casa-sa-din-bichigi-ce-declarat-dupa-ce-fost-incatusat-video/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite