Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul Antoniei, trimis în judecată pentru violență în familie și profanare de cadavre

Ieri, 22.12.2021 s-a dispus trimiterea în judecată în stare  de arest preventiv a inculpatului Crişan Florin Beniamin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi profanarea de cadavre sau morminte.

Criminalul Antoniei, trimis în judecată pentru violență în familie și profanare de cadavre
Comentează 0

În data de 26.10.2021 inculpatul i-a aplicat lovituri repetate cu/de corpuri dure victimei minore O.A., în vâstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un hematom subdural acut consecutiv  unui traumatism cranio cerebral închis, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troller în zona unui drum agricol situat  în apropierea cimitirului din cartierul  Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie.

Procurorul de caz a apreciat în mod pozitiv activitatea, efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Arad – SIC şi Serviciul Criminalistic, precum şi operativitatea experţilor din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi a expertului psiholog Dorin Dumitran, care au concurat la finalizarea urmăririi penale.


Scrie un comentariu

trimite