Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă între frați, la Neudorf. Un tânăr a fost omorât în bătaie de propriul frate / UPDATE: Ucigașul a fost arestat preventiv

Un conflict între doi frați din satul Neudorf a degenerat cum nu se putea mai rău, cu crimă. Motivul crimei ar fi averea pe care cei doi aveau să o moștenească. 

Crimă între frați, la Neudorf. Un tânăr a fost omorât în bătaie de propriul frate / UPDATE: Ucigașul a fost arestat preventiv
Comentează 0

Update 1 Ucigașul a fost arestat preventiv

Bărbatul de 46 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a ucis fratele cu acte de o violență atroce. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a decis că bărbatul din Neudorf își va petrece următoarele 30 de zile închis după gratii. Bineînțeles, acest interval de timp va putea fi prelungit, dacă astfel vor considera magistrații arădeni. „În data de 12 martie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunile de violență în familie și omor calificat. Victima a fost ucisă cu lovituri de pumni, picioare, o bâtă din lemn și un borcan”, spun reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. 


Bărbatul de 46 de ani avea să îi ia viața fratelui său mai mic, de 39 de ani, după mai multe certuri avute asupra subiectului moștenirii casei părintești. Astfel că, în seara de ieri, l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii și picioarele și cu un par până ce fratele său mai mic și-a dat ultima suflare. 

Se pare că cei doi frați ar fi avut probleme cu consumul de alcool. 

Bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie și arestat pentru 30 de zile dacă judecătorul instanței din Arad așa va dispune. A fost audiat ore întregi de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care îl va și prezenta judecătorului cu propunerea luării măsurii privative de libertate. 

 

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite