Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conștientizarea și implicarea în acțiunile de eco-mediu este răsplătită

Conducerea ADI SIGD Arad, prin directorul adjunct Simona Stan, împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar, i-au premiat pe micii ecologiști voluntari ai Liceului Teoretic Adam Müller Guttenbrunn, pentru implicarea și munca depusă de-a lungul anului 2022 în campaniile de ecologizare desfășurate în orașul Arad. Elevii sunt coordonați într-un mod exemplar de profesoarele Dorina Avram și Brigitte Anamaria Todea și sunt susținuți în fiecare acțiune de către directorul Liceului Teoretic Adam Müller Guttenbrunn, prof. Adrian Apătean.

Conștientizarea și implicarea în acțiunile de eco-mediu este răsplătită
Comentează 0

Susținerea a venit de fiecare dată și din partea reprezentanţilor Retim Ecologic Service Arad, ei fiind cei care au transferat deșeurile colectate, în numeroasele acțiuni de ecologizare ale micilor eco-voluntari arădeni. Elevii de gimnaziu, au expus la sediul ADI SIGD Arad, 36 de desene pe teme de conștientizare în domeniul protecției mediului înconjurător.

Directorul adjunct Simona Stan a declarat că ADI SIGD Arad susține orice inițiativă de ecologizare a instituțiilor de învățământ arădene și așteaptă cât mai multe inițiative similare cu cele ale Liceului Teoretic Adam Müller Guttenbrunn-Arad.

ADI SIGD Arad, urează tuturor un An Nou 2023 plin de sănătate și realizări, cu speranța că implicarea noastră a tuturor în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor va fi mai activă, mai intensă și mult mai conștientă,  pentru că suntem responsabili pentru ceea ce lăsăm moștenire generațiilor viitoare!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite