Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concertul corurilor cultelor religioase din Arad, în cadrul Festivalului de Muzică Religioasă (FOTO)

Prima ediție a Festivalului de Muzică Religioasă a oferit publicului arădean și un concert al corurilor cultelor religioase din județul nostru. Așadar, în cadrul Festivalului de Muzică Religioasă din Arad, în seara zilei de ieri, 9 aprilie 2022, a avut loc un concert deosebit care a reunit toate corurile religioase aparținând cultelor religioase din Arad. Concertul susținut de mai multe coruri din Arad a avut loc la Palatul Cultural, începând cu orele 17.00. 

Concertul corurilor cultelor religioase din Arad, în cadrul Festivalului de Muzică Religioasă (FOTO)
Comentează 0

Ieri seară, au evoluat pe scenă Corul Cultului Ortodox „Ioan Șerb”, Grupul Vocal al Comunității Evreiești, Corul Bisericii Adventiste „Salem”, Corul Parohiei Greco-Catolice „Arad-Șega”, Corala Cultului Ortodox Unirea Grădișteană, Grup Muzical al Bisericii „Harvest” Arad.

Sperăm ca acest festival să ocupe un loc fruntaș în evenimentele culturale ale orașului nostru și să avem participare internațională. Reprezentanții cultelor religioase din Arad au crezut în acest proiect și am reușit în aceste vremuri tulburi să transmitem un mesaj de unitate și de iubire față de aproapele nostru, indiferent de confesiunea din care facem parte”, au spus organizatorii. 

Galerie foto (25)


Scrie un comentariu

trimite