Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Combinația de flori cu care nu dai greș de Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar bărbații își fac planurile pentru a alege cel mai potrivit cadou. Specialiștii atrag atenția că, orice ați alege, un buchet de flori nu trebuie să lipsească.

Combinația de flori cu care nu dai greș de Valentine's Day
Comentează 0

Una dintre alegerile potrivite de sezon o reprezintă lalele. Find flori care înfloresc la începutul primăverii, poartă tocmai simbolistica renașterii, iar faptul că au gamă largă de culori le face potrivite pentru bugete cu care să impresionezi. De exemplu, lalelele roz simbolizează grija și afecțiunea, cele albe iertare, respect si puritate, iar cele galbene, veselia

Totuși, pentru că vorbim de Ziua Îndrăgostiților, nu există floare mai romantică decât trandafirul. Și în acest caz, codul culorilor asigură particularizarea mesajului pe acre dorim să-l transmite ființei iubite: roșu închis simbolizează iubirea profundă, cei roz reflectă admirație si respect, iar cei galbeni prietenia sinceră.

Orhideele sunt mai delicate decât orice alte flori. Ele se găsesc în mai multe soiuri și culori. Aproape fiecare culoare a curcubeului simbolizează norocul, speranța și dragostea.

Un caz ceva mai special îl reprezintă crinii. Este floarea de la a 30-a aniversare care semnifică o legătură deosebită cu partenerul tău, iar cel mai des este asociată cu devotamentul sau puritate.

Bujorii par a fi simbolul iubirii, romantismului, frumuseții și grației. Un buchet de bujori este un cadou excelent pentru iubită, arătându-ți astfel sentimentele profunde pe care le ai față de ea.

De cealaltă parte, o alegere inedită și mai puțin comună pentru un buchet de Valentine's Day este anemona. Florea este cunoscută ca simbol al protecției și este o modalitate excelentă de a-i transmite partenerei, într-un mod mai subtil, sentimentele tale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite